AlCaponeTSA Posted February 6, 2021 Share Posted February 6, 2021 Death_Mangus Reclamatie. 1. Numele tau din joc: DennisGx 2. Numele jucătorului reclamat: Death_Mangus 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: Mute uri da te din topor 4. Martori: 20 Nu le trec numele 5. Sectiune: SkyBlock 6. Dovezi - Poze: Imgur: The magic of the Internet Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeathMagus Posted February 6, 2021 Share Posted February 6, 2021 Salut Denis! Da-mi voie sa iti spun cum sunt lucrurile de fapt: 1. Nu am considerat ca trebuie sa dau mute pentru faptul ca cineva a scris ez in chat 2. Am dat mute pentru ca ai jignit un membru staff(doar eu eram activ din cate stiu, daca dupa modul in care te-ai exprimat, te-ai referit la intreaga echipa staff). Las dovada aici: https://imgur.com/a/O3LmUXs Dupa parerea mea, consider ca am procedat corect, insa astept si parerea colegilor mei P.S: Mi-ai gresit numele :)) Este Death_Magus nu Death_Mangus Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlCaponeTSA Posted February 6, 2021 Author Share Posted February 6, 2021 Aia e injosire? las o asa Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeathMagus Posted February 6, 2021 Share Posted February 6, 2021 Am comis o mare greseala aparent. In poze se vede ca l-am sanctionat pe DenniGx, nu pe tine. Ulterior te-am sanctionat pe tine, insa nu am dovezi. Imi asum greseala si accept urmarile acestei reclamatii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EzRekt Posted February 6, 2021 Share Posted February 6, 2021 Membrul staff va fi sanctionat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts