skin3 Posted February 6, 2021 Share Posted February 6, 2021 Zpurpled_ Abuz Ban 1. Numele tau din joc:skin3 2. Numele jucătorului reclamat:ZPurpled_ 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați:Abuz ban 4. Martori:qAlfaSquad 5. Sectiune:Factions 6. Dovezi - Poze: Link to comment Share on other sites More sharing options...
PuurpledShefuTau Posted February 6, 2021 Share Posted February 6, 2021 Salut @skin3 , sa incepem cu inceputul numele pe MC : revanotor iar la partea [ Numele tau din joc , scrisasi skin3 ] , ok sa nu luam in considerare asta.Poftim dovada pntr Ban Avoid : Link to comment Share on other sites More sharing options...
skin3 Posted February 7, 2021 Author Share Posted February 7, 2021 Da ma. dar eu nu am refuzar control, doar ca am instalat anydeks ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nyx Posted February 10, 2021 Share Posted February 10, 2021 Bună, @skin3! Membrul staff a procedat corect. Citat 8.2 În cazul în care primiți o sancțiune pe un cont și intrați pe altul, STAFF-ul are dreptul să vă sancționeze și pe contul respectiv. Mulțumim pentru timpul acordat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts