Sadieeeeh Posted February 6, 2021 Share Posted February 6, 2021 Reclamation Pyven . Numele tau din joc: Sadieeeeh 2. Numele jucătorului reclamat: Pyveeeeen 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: Un ban aiurea. 4. Martori: eu 5. Sectiune: Assassins 6. Dovezi - Poze: https://imgur.com/a/GU4F7wr Deci, sa incep, in pozele de sus se vede cum "adminul" Pyven face spam avoid + m-a luat la control pentru ca "am fost acuzat de "cheat-uri" si ca am fost raportat pe /ac" dar toti sunt prietenii lui si sta pe discord cu ei , mai pe scurt face favorizari, as vrea sa vad si eu dovada cum m-a luat la control pentru ce m-a luat la control si ce o sa zica ptr spamul avoid facut, seara faina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XHODIPAL Posted February 6, 2021 Share Posted February 6, 2021 Am fost de fata,cam asa a fost... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pyven Posted February 6, 2021 Share Posted February 6, 2021 (edited) Ti-am zis de nenumarate ori sa imi dai Anydesk id sa ma conectez sa iti fac screen share, tu ai continuat sa te lungesti zicand ca iti bag keylogger sau altele. O seara faina! Edited February 6, 2021 by Pyven Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sadieeeeh Posted February 6, 2021 Author Share Posted February 6, 2021 Păi și unde am fost dat pe ac unde am fost suspect de "cheats" cum zici tu? :))) ai zis ca mi dai dovada și cu aia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts