L2P Posted February 7, 2021 Share Posted February 7, 2021 Reclamatie Pyven 1. Numele tau din joc: __L2P 2. Numele jucătorului reclamat: Pyven 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: Aparent, acest individ a vrut sa imi faca control cand eu eram la masa, si eu nu aveam idee ca am fost luat la control. Chiar inainte sa plec la masa, l am infomat pe AlexFTWGaming ca sunt brb vreo 10-20 min. Vreau si eu dovada ca nu eram afk. 4. Martori: 2keloLow(Daca inca era on pe sectiune),Zquare si AlexFTWGaming. 5. Sectiune: Assassins 6. Dovezi - Poze: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pyven Posted February 7, 2021 Share Posted February 7, 2021 Te-am strigat la SS 12 minute pe putin, degeaba te dai tu afk la SS - Link to comment Share on other sites More sharing options...
L2P Posted February 7, 2021 Author Share Posted February 7, 2021 (edited) Pai si de unde stii ca nu eram afk? Daca tu crezi ca in "12" minute termina un om de mancat.. penibil. Edited February 7, 2021 by L2P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zquare Posted February 7, 2021 Share Posted February 7, 2021 Salut, am fost martor la ce s a intamplat, L2P a fost la masa, stiu ca parca a si anuntat ca revine, nu inteleg rostu banului, daca e suspect de hack trb sa filmezi partea in care tu crezi ca are hack si dupa sa l controlezi sau daca e raportat Sfat: next time filmeaza sau asigura te ca playeru nu e afk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
L2P Posted February 7, 2021 Author Share Posted February 7, 2021 Asteptam decizia unui grad superior, poate primesc si eu unban... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nyx Posted February 9, 2021 Share Posted February 9, 2021 Buna seara, @L2P! Banul ti-a fost scos, dar nu e prima abatere cand refuzi un control. Sper sa nu se repete pentru a evita situatii asemanatoare. Multumim pentru reclamatie! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts