Jump to content
Addicted2 Romania
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

Reclamatie _ItsDavid_

N0th1ng

Recommended Posts

dovada 1 WireBlaze si mariusandrei au incercat sa imi faca tpahere + kil(se vede tpahere in chat de la WireBlaze)l: 

dovada 2 Pooka era impreuna cu WireBlaze si mariusandrei, iar Pooka tragea cu arcul dupa tudorjoker8 incercand sa il omoare (se vede Pooka in colt dreapta jos la inceput pregatit sa traga cu arcul): 

Si ai primit jail 4h pentru complice tpa + kill

dovada de la martor(Vali161ro) esti complice la tpa +kill facut mie, pentru ce ai nevoie de dovada /tpahere tudorjoker8? Acel video este informativ pentru a se observa intentiile lui WireBlaze, mariusandrei si ale tale: (aici se vede foarte clar cum toti 3 sunt in video si eu am fost omorat.)(cum am zis si in video si cum se vede si in primul clip, am primit /tpahere si eram deja acolo, nu am dat /tp, doar m-am scos de pe /v)

Chiar tu ai recunoscut acum ca sunteti team toti 3, ceea ce inseamna ca sunteti toti 3 participanti la /tpahere dat mie, deci nu erai absent, te-ai intors langa ceilalti dupa ce l-ati omorat pe tudor. Eu am fost omorat dupa tudor, si erati toti 3 in zona respectiva. Deci din nou, pentru ce vrei dovada /tpahere lui tudor daca eu am fost victima??? Tu ai primit jail pentru complice /tpahere + kill facut mie, nu intelegi?!

Salut @N0th1ng Am fost martor la ce sa inamplat   si nu cred ca are rost aceasta reclamatie , David nu ti a dat jail pentru tpa+kill lui tudor el ti a dat jail pentru ca ia ti dat tpa+kill lui in video se vede cum wire ia  dat tpahere iar tu cu wire si mariusandrei erati toti 3 in acelasi loc si cand wire la omorat pe david deci sa 8intelegi ca el nu ti a dat pentru ca ia-ti dat tpa+kill  lui tudor va dat  pentru ca ia-ti dat tpa+kill lui    Seara/zii frumoasa!

Salut, @N0th1ng!
În primul rand, nu ai fost sancționat pentru Tpa+kill, ci ai fost sancționat pentru complice Tpa+kill, sunt 2 sancțiuni cu totul diferite!
Din dovezile prezentate de catre membrul staff, se vede cum prima dată a primit ''./tpahere''  de la Wireblaze și a fost omorat, iar în cel de-a doua filmare, tot cu el, se vede că și tu erai pe acolo!
În dovada cu tudorjoker8, a fost teleportat la voi, și a fost omorat, iar tu ai încercat sa îl omori, tragand după el cu arcul, iar pentru că Wireblaze a fost cel care a făcut Tpa+kill, și tu erai acolo, ai fost considerat complice la Tpa+kill!
Nu contează dacă nu l-ai omorat pe player-ul respectiv, faptul că faceai team cu un Tpa+killer, și ai tras după acel player, se consideră ''Complice Tpa+kill'', și se sancționează!
Drept urmare, ai fost sancționat corect!
 :tc:  :respins:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...