hakunevinovat2 Posted February 9, 2021 Share Posted February 9, 2021 (edited) [Plangere] M1ha1_YTB 1. Numele tau din joc: haku2 2. Numele jucătorului reclamat: M1ha1_YTB 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: cineva "injura" cu nume asemanator si eu iau mute, fara ca nici macar sa observe, si mai ii si moderator 4. Martori: haku3, wireblaze si inca 6 persoane 5. Sectiune: G.T.A 6. Dovezi - Poze: https://imgur.com/a/x7DLzBQ Edited February 9, 2021 by hakunevinovat2 am editat link ul ca nu mergeau pozele Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edy15 Posted February 9, 2021 Share Posted February 9, 2021 pro acceptat t/c Link to comment Share on other sites More sharing options...
M1ha1YTB Posted February 9, 2021 Share Posted February 9, 2021 (edited) contra pentru ca erati 2 cu acelasi nume tu aveai cu 2 si celalalt avea cu 3 la fina si am apsat pe tab si nu mam mai uitat cine e t/c Edited February 9, 2021 by M1ha1YTB Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nyx Posted February 9, 2021 Share Posted February 9, 2021 Motivul pe care l-a dat membrul staff nu este bun, din acest motiv va primi un warn. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts