Jump to content
Addicted2 Romania
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

Reclamatie Hatakeer

act1317

Recommended Posts

Reclamatie Hatakeer

1. Numele tau din joc: Andrei12sad

2. Numele jucătorului reclamat: Hatakeer

3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: am fost la warp pvp si am vrut sa ma bat am vazut multi in safe zone si am stat si eu cu ei  dupa am vazut ca am primit 64 de spawnere de iron golem si dupa ce ma m bucurat ca am primit ma m dus /home  si dupa le am aratat prietenilor ca am primit spawner de iron golem si dupa ceva timp mi am luat ban motiv abuz bug si nu stiu eu ce bug a fost asta si nici nu am abuzat eu doar am fost la warp pvp sa ma bat cu ceilalti

4. Martori: ceilalti de la warp pvp nu mai stiu cine era 

5. Sectiune: Survival Epic new

6. Dovezi - Poze: va pot da prezentare pe discord ca nush sa trimit poza 

Salut Andrei, aici e dovada cu itemele: 

In nenumerate ori am dat anunt pe chat cu problema de acum 3 zile, am si zis clar care au fost itemele de care s-au abuzat, netherite, spawner key, si spawnere de iron golem. Am si avertizat ca persoanele care ascund itemele de staff o sa fie banate. Pe viitor te rog sa nu mai ascunzi itemele de *contrabanda*.

• Haha 1

Salut, @act1317!
Au fost date multe anunțuri pe chat, în caz că dețineți astfel de iteme, să le predați staff-ului în cel mai scurt timp posibil. Poate nu ai citit chat-ul, dar data viitoare te rog să fii puțin mai atent la el, deoarece se vorbesc lucruri foarte importante, și așa eviți astfel de probleme!
Din spusele tale, nu ai vrut să faci această reclamație, așadar, s-a rezolvat!
 :tc:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...