David34 Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 Reclamatie staff prost 1. Numele tau din joc:TARNOVESKI 2. Numele jucătorului reclamat:LupusVII 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați:deci,ma jucam chill duo cu un prieten si deodata mi sa zi pe msg: CONTROL ACUM. eu am zis ok si i-am dat control i-am arat TOT din calculator(vroia sa vada ce am acolo chestii personale exemplu:poze familie etc, eu am zis ce fel de Helper esti? si el mi-a dat ban cu motiv: Refuz control 1/3 (eu trebuia si sa plec de acasa) 4. Martori:nume mc: impossible52 5. Sectiune:BedWars 6. Dovezi - Poze: https://imgur.com/a/2WLYa3d Link to comment Share on other sites More sharing options...
impossible52 Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 sunt impossible si eram pe apel cu el, nu minte Link to comment Share on other sites More sharing options...
qVooDoo Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 Buna. Am primit dovada cu controlul, iar tu i ai spus foarte clar ca trebuie sa inchizi si nu mai poti sa stai. AI FOST SANCTIONAT CORECT. TOPIC INCHIS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts