Jump to content
Addicted2 Romania
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

reclamatie STAFF BEDWARS

eneagagicar

Recommended Posts

reclamatie STAFF BEDWARS

1. Numele tau din joc:eneagagicar

2. Numele jucătorului reclamat:se vede in poze, e teodo ala

3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: da mute permanent degeaba si ma acuza de hack pe nedrept,eu ii zic sa intre in folderu cu huzuni el zice "lasa ma sa fac ce vreau" si era doar un folder gol numit huzuni,am intrat pe server la ora 11 cam asa si la 12 fara 10 a fost sters acel folder.Vreau dovezi de la el ca a intrat in folder si se vede clar acolo la versiuni si de asta hackul,multumesc.

4. Martori:niciunul

5. Sectiune:Bedwars

6. Dovezi - Poze: 9p7hqJc.png 

Si mutel pe limbaj as vrea sa l vad,mersi.

vreau sa vad ce e in folderu ala sa vad daca era hackul,celelalte sunt din 2019 deschise,si muteul pe limbaj?Eu ti am zis sa intri in el sa controlezi tu ai spus "lasa ma ca asta decid eu"

si ala nu e folosit a fost STERS la ora 11:52 daca era folosit trebuia sa fie ala cu jar de jos.

si daca era pe minecraft nu trebuia sa scrie minecraft acolo?Nu one drive desktop ca e gol

mai nou vad ca am si ban,2 sanctiuni de la dferiti helperi degeaba. 8d7W2sj.png

Pai, la cat ti-am zis sa intri pe sa iti fac control?

La 11:50

si am asteptat 5 min sa accepti conexiunea ,dar am zis sa te las in pace ca poate nu iti mergea internetul, dar presupun cand ai auzit de control l-ai sters

Si mute-ul permanent pt limbaj l-am dat ca faceai spam avoid , ma scuzi ca ti-am dat si nu , nu am dovada ca ti-am dat mute pt spam avoid dar in prima poza trimisa de tine apare cum faceai , deasupra de mute-ul pe care ti l-am dat 

de ce mi ai scos muteul?nu va mai scoateti meritati remove toti.Dati ban si mute permanent degeaba,fara vreo deovada sau ceva,folderul ala era facut de mine si era gol,celelalte erau din 2019 si 2017 daca vedeti bine.

+ca andrei fnaf nu avea treba in acest conflict,toti 4 meritati cate un remove,unii pe tot meritul altii pe juma de merit ca se baga fara sa stie.

Folder-ul acela era gol deoarece tu ai sters ce era in el , te rog nu mai comenta pe acest topic , accept warn sau chiar remove pt mute-ul permanent , dar tu ai folosit cheat-uri pentru un avantaj nedrept asupra player-iilor.

Multumesc si accept orice punishment pt mute-ul ala pe care l-am scos

De unde stii ca am sters?Ai vreo dovada sau ceva?Era folderu meu gol de ceva timp ca am jucat cu niste priteni pe serverul lor acum 1 an,era gol.Si unde am jucat cu hack asupra playerilor,am bagat saptamana asta atatea meciuri si cu staff si oameni,nu a zis nimeni nimic.Scrie si acolo one drive desktop era folder de pe desktop,daca era hack trebuia sa fie in versions la mc si ai fost acolo si nu ai gasit nimic.dupa cum ai filmat daca ai filmat

si ceilalti de ce s au bagat cu unmute si ban?

In primul rand , te rog sa iti accepti pedeapsa care este meritata, si chiar nu intelegi ca nu e vorba doar de acel folder numit huzuni

Eu vorbesc de licuid bounce , pe care l-ai folosit pe addicted la ora 11:15 aici e dovada ca ai folosit hack :https://imgur.com/a/NsUBylX

si pedeapsa a fost aplicata bine cu exceptia acelui mute pe care ti l-am dat pt ca nu puteam sa iti dau ban si ti l-am scos dupa ce ti-a dat cnv ban

nu se vede ca am intrat cu liquid bounce,daca pot dovedii cumva sa vezi ultima data cand l am deschis,era optifine nu forge optifine.Nu mi asum ceva ce n am facut,si nu tu l ai scos,nici nu cred ca ai dreptu ca helper sa intri la mine in pc dar am vazut cat de mult poti controla

0x7kATT.png

@eusuntsame33 de ce sa accept ceva ce n am facut?vreau dreptate si dovezi aici.Nu doar un folder gol si un optifine la login si zice ca am hack,vreau dovezi clare nu doar vorbe,am luat mute degeaba de la teodor,ban degeaba de la alt membru staff (andrei fnaf) unmute degeaba,si martor bagator in seama.Il astept pe qVodoo sa vada reclamatia,pot oferii orice dovada legata la aceasta reclamatie

Buna. Folder ul acela nu este un hack, e ca si cum mi as crea si eu un folder, as pune numele unui hack si gata. Fisierul denumit " huzuni.jar " este hack, dar nu a mai fost folosit din 2015, din ce vad acolo. Cat despre acel mute, cu totii mai patim sa sanctionam gresit, dar rectificam odata ce vedem.

In orice caz, membrul staff va fi santionat cu un warn. Iti multumim pentru timpul acordat !

TOPIC INCHIS

De data aceasta va iert pentru ca sunteti noi.

Daca mai faceti comentati aiurea pe la cereri, veti fi sanctionati.

Ai facut reclamatie, ai primit un raspuns si gata.

Vrei conversatie? Poti vorbii pe discord sau unde doresti tu, nu pe forum. Aceasta categorie este strict pentru minecraft! Daca vrei free-chat, te duci frumos la alta categorie cum ar fi Web Games si vorbesti acolo despre ce vrei!

Multumesc

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...