Jump to content
Addicted2 Romania
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

Reclamatie team1

palq

Recommended Posts

Reclamatie team1

1. Numele tau din joc: palq

2. Numele jucătorului reclamat: team1

3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: Jail pentru "sistem afk" , chiar vreau sa vad si eu sistemul afk , adica daca eu stau la ferma de ig si dau din 5in5 sau 7in7 minute cu click sau ma misc sa nu mi i au kick  si nu ma uit chat asta inseamna sistem afk , si din cate stiu nu se da jail 8 ore pentru sistem afk care nici nu era sistem afk .

4. Martori: -

5. Sectiune: Survival 1.8

6. Dovezi - Poze:  https://imgur.com/0MZsGZ0 

Salut , nu este prima oara cand ai sistem anti-afk 

Dovezii : 

Dovada 2 : 

Ps. Aceste 2 video-uri  sunt scurte dar se poate vedea la caracterul lui cum se ridica in sus si se lasa in jos, + inchis pe un singur block sa nu poate sa se miste , + imi pare rau ca nu am facut poza si acolo dar el spunea ca ''stau pe telefon si din 5in5 minute m ai vin si apas pe tasta sa nu imi iau kick (ceva de genu a spus) si el o data la maxim 10-20 sec ii se ridica caracterul si cobora , decizia ramane la Administatorii , Zii buna sa aii!!

E prima oara cand am "sistem afk" prima oara mi am luat kick de la NoNeADV pentru ca eram afk pe /v si si daca sunt afk pe /v imi i au kick ceea ce none nu stia , ala nu e nici un sistem afk fiecare caracter daca e inchis intr un block v-a face asta , si daca esti inchis intr-un block ca sa nu-ti i-ei kick trebuie minim sa te misti pe un alt block sau sa zbori in sus un alt block sau sa dai click , ceea ce team1 nu stia , iti recomand urmatoarea data team1 sa astepti 10m nu 30sec , am fost sanctionat gresit ala nu e sistem afk incercati voi sa va puneti intr un block inchisi si sa stati 10 minute si sa sariti un pic dar defapt ala nici sarit nu e.

Team1 , trebuia sa stai 10m non-stop pe sa vezi ce fac eu in alea 10m de nu mi i-au kick , nu sa stai 30 sec sa ti dee crash minecraft u sa stai iarasi 30 sec si sa mi da-i jail , ti-am si aratat azi pe minecraft daca stai intr-un block inchis gen inchis inchis 1pe1 poti sa sari in sus cum vrei tu si sa te misti trebuie sa dai click ca sa nu ti iei kick sau sa te misti un block ceea ce nu poti sa faci daca esti inchis , atat avut de zis.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...