Jump to content
Addicted2 Romania
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

Reclamatie Moderator Tania33 survival Epic 1.16.4

MarianA23

Recommended Posts

Reclamatie Moderator Tania33 survival Epic 1.16.4

1. Numele tau din joc:AlcaponeKINGjrr

2. Numele jucătorului reclamat:Tania33

3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: Vreau si eu dovada pentru care mai bagat la jail, avand in vedere că eu construiam in protectia mea ”și tu mai bagat la greff pentru 6 ore” 

4. Martori: Nu am

5. Sectiune: Survival Epic 1.16.4

6. Dovezi - Poze:   https://imgur.com/qcYPAvm

Buna si multumesc pentru reclamatie. Respectivul player m-a chemat ca l-ai deranjat si am gasit, langa protectia lui, constructia de obsidian pe care tu o faceai: 

Te-am avertizat pentru a-l lasa in pace. Dupa care, ai decis sa vii o a2a oara, la interval de 5 minute, pentru a incerca sa il enervezi iarasi: 

Ai fost inchis 6h pentru grief

Acum 13 minute, Tania33 a spus:

Buna si multumesc pentru reclamatie. Respectivul player m-a chemat ca l-ai deranjat si am gasit, langa protectia lui, constructia de obsidian pe care tu o faceai: 

Te-am avertizat pentru a-l lasa in pace. Dupa care, ai decis sa vii o a2a oara, la interval de 5 minute, pentru a incerca sa il enervezi iarasi: 

Ai fost inchis 6h pentru grief

In primul rand, in Dovada 1 nu se vede că eu am pus obsidian-ul acolo, In al2 Rand obsidianul este pus in protectia mea propie.

Chiar acum, MarianA23 a spus:

In primul rand, in Dovada 1 nu se vede că eu am pus obsidian-ul acolo, In al2 Rand , in Dovada 2 obsidianul este pus in protectia mea propie.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...