MarianA23 Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 Reclamatie Moderator Tania33 survival Epic 1.16.4 1. Numele tau din joc:AlcaponeKINGjrr 2. Numele jucătorului reclamat:Tania33 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: Vreau si eu dovada pentru care mai bagat la jail, avand in vedere că eu construiam in protectia mea ”și tu mai bagat la greff pentru 6 ore” 4. Martori: Nu am 5. Sectiune: Survival Epic 1.16.4 6. Dovezi - Poze: https://imgur.com/qcYPAvm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tania33 Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 Buna si multumesc pentru reclamatie. Respectivul player m-a chemat ca l-ai deranjat si am gasit, langa protectia lui, constructia de obsidian pe care tu o faceai: Te-am avertizat pentru a-l lasa in pace. Dupa care, ai decis sa vii o a2a oara, la interval de 5 minute, pentru a incerca sa il enervezi iarasi: Ai fost inchis 6h pentru grief Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarianA23 Posted February 15, 2021 Author Share Posted February 15, 2021 Acum 13 minute, Tania33 a spus: Buna si multumesc pentru reclamatie. Respectivul player m-a chemat ca l-ai deranjat si am gasit, langa protectia lui, constructia de obsidian pe care tu o faceai: Te-am avertizat pentru a-l lasa in pace. Dupa care, ai decis sa vii o a2a oara, la interval de 5 minute, pentru a incerca sa il enervezi iarasi: Ai fost inchis 6h pentru grief In primul rand, in Dovada 1 nu se vede că eu am pus obsidian-ul acolo, In al2 Rand obsidianul este pus in protectia mea propie. Chiar acum, MarianA23 a spus: In primul rand, in Dovada 1 nu se vede că eu am pus obsidian-ul acolo, In al2 Rand , in Dovada 2 obsidianul este pus in protectia mea propie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nyx Posted February 16, 2021 Share Posted February 16, 2021 Buna, @MarianA23! Se vedea din videoclip ca nu e protectia ta. Taniei ii aparea ca paraseste si ca a intrat in protectia lui albertbarosanu. Numele tau nu apare nicaieri. Membrul staff a sanctionat corect. Mult succes in continuare! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts