xQuzy Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 Reclamatie zPurpled_ 1. Numele tau din joc:MrAndrei_12 2. Numele jucătorului reclamat:zPurpled_ 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați:Moderatorul asta este mereu toxic si abuzeaza cu muturi limbaj staff si omu nu o zis nmk pe chat era nou. 4. Martori:Al3xDaNNeR 5. Sectiune:Factions 6. Dovezi - Poze:https://imgur.com/GZibzeo Link to comment Share on other sites More sharing options...
PuurpledShefuTau Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 Dovada la cine am dat mute abuziv , pe motivul "limbaj staff" , atunci o sa prezint si eu dovada. Si unde e toxicitatea mea fata de voi din poza data , eu la toti le spun puisor sau fiule . Multumesc pentru reclamatia facuta , iti doresc o seara frumoasa in continuare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xQuzy Posted February 15, 2021 Author Share Posted February 15, 2021 Eu cand zic puisor , imi dai mute toxic si ne iei si lacontrol si ne iesi din andydesk . Link to comment Share on other sites More sharing options...
PuurpledShefuTau Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 Vreau si eu o dovada unde ti am dat mute pentru cuvantul "puisor" , ca vorbe pot spune si eu adu dovezi . + am dovada de la fiecare control si nu am inchis nici un anydesk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nyx Posted February 16, 2021 Share Posted February 16, 2021 Buna, @Al3xDaNNeR! Dovezile sunt insuficiente. Daca ti se mai pare ceva nedrept si ai o dovada clara, imi poti da mesaj si pe discord. Mult succes in continuare! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts