donutwithkaka Posted February 17, 2021 Share Posted February 17, 2021 Pentru grad de Helper Buna seara cea mai frumoasa comunitate de pe minecraft. Imi place servrerul vostru, este organizat, construit frumos toate lobby-urile. Imi place foarte mukt ca este non-premium. Ceilalti staff sunt foarte prietenosi si intelegatori cu jucatorii. As vrea ca si eu sa devin unul dintre ei. "unde sunt 2 puterea creste". M-am gandit la acest lucru foarte mult timp si am decis sa iau aceasta responsabilitate. Voi fi online cat se poate de mult. Voi intra pe fiecare minigame, unde voi avea grija de chat si de problemele legate de joc ale jucatoriilor. Sper sa mi se vada acest mesaj si sa fiu primit in comunitatea Addicted2.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin Alobal Posted February 17, 2021 Admin Share Posted February 17, 2021 https://addicted2.ro/forum/2343-cerere-grad-helper/ T/C Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nyx Posted February 17, 2021 Share Posted February 17, 2021 Sa nu uiti si de model: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts