N0th1ng Posted February 17, 2021 Share Posted February 17, 2021 (edited) Reclamatie TheGadjet _mariaftw_ bibiAR245 1. Numele tau din joc:Pooka 2. Numele jucătorului reclamat:TheGadjet si printesa _MariaFTW_ bibiAR245 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați:Se baga in fata mea ca sa nu-l omori pe tpa killerul INeedMyGolem si imi da mie jail :C. 4. Martori: 5. Sectiune: 1.16.4 6. Dovezi - Poze: Dovada 1: https://youtu.be/2eNC0xPgb7w Dovada 2:https://youtu.be/Nysjek2y_uw Am scris toti membrii staff ca nu mi zic cine mi-a dat jail in timpul combatului Edited February 17, 2021 by N0th1ng Edit Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheGadjet Posted February 17, 2021 Share Posted February 17, 2021 Dupa cum am spus, nu am fost eu cine ti a dat jail, desi sper sa afli cine ti a dat si pe ce motiv daca meritai/nu meritai, succes! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bibiAR245 Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 Buna seara N0th1ng! Nu inteleg ce legatura am eu in toata situatia asta din moment ce nu am fost de fata cand tu sustii ca incercai sa il omori pe INeedMyGolem . Nu eu ti-am dat jail si nici nu am idee cine a facut-o. O seara buna! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MariaFTW Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 (edited) buna N0th1ng! Nu am avut legatura cu jail ul, sper ca pana la urma sa afli cine a facut o. Imi pare rau ca m am bagat in fata, credeam ca sunt pe vanish. Edited February 18, 2021 by MariaFTW Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marrian Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 Salut, @N0th1ng! Din dovada ta se vede că @MariaFTW s-a băgat în față ca să nu îl omori, a crezut că este pe vanish, dar a greșit aici! Ceilalți membrii staff nu aveau treabă, deoarece nu erau acolo în acel moment! Cat despre jail-ul primit, nu cred că ai fost sancționat de către membrii staff, ci de altcineva! Membrul staff va primi un avertisment verbal! O seară frumoasă! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts