Kulinar Posted February 17, 2021 Share Posted February 17, 2021 Reclamatie 1. Numele tau din joc: Kirimasha 2. Numele jucătorului reclamat: _MariaFTW_(MOD 1.16) TwixySan(Twix drept helper 1.16) 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: Twixu drept (Twixysan) ma avertizează când am zis un cuvânt prea frumos numit PULA in loc sa mi dea mute si maria ftw nu îmi dădea mute, mi a dat Deabea când am înjurat iar 4. Martori: cei 17 playeri care mai erau 5. Sectiune: 1.16 6. Dovezi - Poze: sper sa meargă dacă nu baga l in browser https://youtu.be/HdKXPz0Qlj0 Dovada care merge pwp Link to comment Share on other sites More sharing options...
MariaFTW Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 L am rugat pe Twixy sa se ocupe 2 secunde de chat in timp ce verificam un videoclip primit de la un player, cand am revenit se vedea decat a 2a injuratura. Twixy a ignorat complet chatul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marrian Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 Salut, @Kulinar! Ne cerem scuze pentru ce s-a întamplat, Twixu este un membru staff nou și încă învață comenzile și sancțiunile, iar Maria, după cum a spus, verifica o filmare primită de la un player, nevăzand ce s-a scris pe chat! Sperăm să nu se mai întample! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts