Jump to content
Addicted2 Romania
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

Reclamatie bvarghes

Killsyman

Recommended Posts

Reclamatie bvarghes

1. Numele tau din joc: Killsyman

2. Numele jucătorului reclamat: bvarghes

3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: Vorbeam cu un prieten si vine el  fara avertizare fara nimic sa mi dea mie mute ca l am facut nesimtit pe prietenul meu care arunca gunoaie la mine pe insula ce se baga el in treaba noastra,nici avertizare nu da .

4. Martori: Imahero

5. Sectiune: Skyblock

6. Dovezi - Poze: https://ibb.co/xLRNQGB

Salut, Killsyman.

Din dovada ta se poate vedea,  asa cum ai mentionat si in reclamatie, ca l-ai facut pe prietenul tau "nesimtit".  Eu consider acest cuvant ofensator, iar pe viitor daca tu si prietenul tau va permiteti unul altuia acest fel de limbaj, puteti folosit oricand /msg, unde nimeni nu va va obliga sa pastrati un limbaj dedicat regulamenului serverului.

Tin sa iti evidentiez ca: 

3.1  Jucătorii serverului trebuie să se respecte între ei. Dacă un membru al STAFF-ului consideră că  deranjați jucătorii sau că vă adresați către jucători într-un mod jignitor, veți fi sancționat:

Mute: 10 minute - 20 minute 

NESIMȚÍT2, -Ă, nesimțiți, -te, adj. 1. Care este lipsit de bun-simț, de bună creștere, de cuviință.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...