Killsyman Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 Reclamatie bvarghes 1. Numele tau din joc: Killsyman 2. Numele jucătorului reclamat: bvarghes 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: Vorbeam cu un prieten si vine el fara avertizare fara nimic sa mi dea mie mute ca l am facut nesimtit pe prietenul meu care arunca gunoaie la mine pe insula ce se baga el in treaba noastra,nici avertizare nu da . 4. Martori: Imahero 5. Sectiune: Skyblock 6. Dovezi - Poze: https://ibb.co/xLRNQGB Link to comment Share on other sites More sharing options...
Codynu Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 Salut, Killsyman. Din dovada ta se poate vedea, asa cum ai mentionat si in reclamatie, ca l-ai facut pe prietenul tau "nesimtit". Eu consider acest cuvant ofensator, iar pe viitor daca tu si prietenul tau va permiteti unul altuia acest fel de limbaj, puteti folosit oricand /msg, unde nimeni nu va va obliga sa pastrati un limbaj dedicat regulamenului serverului. Tin sa iti evidentiez ca: Quote 3.1 Jucătorii serverului trebuie să se respecte între ei. Dacă un membru al STAFF-ului consideră că deranjați jucătorii sau că vă adresați către jucători într-un mod jignitor, veți fi sancționat: Mute: 10 minute - 20 minute NESIMȚÍT2, -Ă, nesimțiți, -te, adj. 1. Care este lipsit de bun-simț, de bună creștere, de cuviință. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killsyman Posted February 18, 2021 Author Share Posted February 18, 2021 Te doare mana sa imi dai o avertizare? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
EzRekt Posted February 19, 2021 Share Posted February 19, 2021 Poate ca membrul staff trebuia sa te avertizeze, dar nu o poti considera o greseala atat de grava care sa duca la warn sau altceva. Sunt sigur ca va fi mai atent pe viitor! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts