Godlexik Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 Reclamatie DjSnek3 Multumesc pentru ignorarea tuturor mesajelor si spamarea cu "ai 3 minute sa dai parola la anydesk sau iei ban" si pentru ca acum stiu de la Mario ca daca oricine spune de alt player ca are hack acela este suspect si trebuie verificat altfel ia ban. Fara nici o poza nici o filmare nimic, macar asa stiam si eu de ce am fost banat. La calculator era fratele unui prieten pe care il pusesem la farmat dupa ce chiar el mi-a spus cu o zi inainte ca pot farma acolo. I-am spus adminului si lui mario sa intre discord sa lamurim ca nu e deloc la fel de complicat precum spun ei, dar m-au ignorat si si-au vazut de acuzatii. aiurea Am dat copy paste de pe discord(initial descrisesem mai in detaliu dar mi-am luat censor de la discord si am rescris pe scurt la indrumarea lui Weltz de acolo) Link to comment Share on other sites More sharing options...
team1 Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 Cer T/C , model nerespectat , + ti a cerut control si a asteptat m ai bine de 3 minute , + ai inceput sa spui ca imi pare rau ca am cumparat fly-ul , si ai refuzat control , daca nu aveai nimic puteai sa dai verificare sau sa spui nu pot descarca ala dau alt ceva Link to comment Share on other sites More sharing options...
DjSnak30 Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 Nu prezint dovezile deoarece nu a respectat modelul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godlexik Posted February 18, 2021 Author Share Posted February 18, 2021 Am spus ca regret ca am cumparat flyul dupa ce am fost ignorat de el , chiar spuneam ca i-am dat cu drag ca sustin serverul si dupa sa imi iau ban pe nimic asa aiurea si nici sa nu incerce vreo secunda sa ajunga la un compromis e cam urat. Am reformulat plangerea incat sa respecte modelul, sunt sigur ca acesta era motivul pentru ca nu dadea dovada, nu ca s-a luat aiurea dupa cineva si a dat ban dupa ureche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denis Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 Model nerespectat. T/C Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts