Jump to content
Addicted2 Romania
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

Cerere Unban

Godlexik

Recommended Posts

Cerere Unban
  • Nick: 1k_alexik
  • Pe ce sectiune ai primit ban: nu stiu sigur
  • Numele membrului din staff care te-a banat: DjSnek3
  • Dovezi: nu am
  • Alte detalii:   mi-a dat ban dupa ce mi-a ignorat toate incercarile de a comunica(legit tot ce facea era sa dea copy paste la "AI 3 MINUTE SA DAI PAROLA LA ANYDESK SAU IEI BAN"). activitatea mea "suspecta" a fost sa il pun pe fratele unui prieten sa farmeze pentru mine si un alt player i-a zis ca am hack. m-am apucat de 3 zile de minecraft si sincer nu stiu ce imi spunea, cred ca aimhack si ceva cleave din ce imi amintesc. fara nici o dovada, nici o poza, nici o filmare, absolut nimic(asa aflam si eu macar care e fapta grava pe care am facut-o) super aiuea, acuzatii nefondate, reactia adminului de nota -2, ugh.

Btw daca nu ma chema sa imi spuna si sa ii scriu adminului, fara indrumari aditionale asta mic de 10 ani niciodata nu instala el anydesk si stia si sa dea parola in 3 minute lmao

Salut dinou scuze staff-ului ca raspund si la aceasta cerere dar , in primu rand vreau sa reamintesc ca totii playeri care au fost prinsi cu hack  '' a fost sa il pun pe fratele unui prieten sa farmeze pentru mine''  a fost scuza la totii . bun nu asta este problema , problema este ca tu ai luat ban numai 8h nu permanent + data viitoare nu lasa pe altcineva sa joace pe contul tau + cand staff ul iti spune 3 minute sa dai anydesk ul este pe toate sectiunile nimeni nu iti da m ai putin timp de 3 minute , + fii atent cand un staff vorbeste cu tine  si nu deschide alte subiecte pe alte motive 
Seara frumoasa sa ai !!

• Sad 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...