Jump to content
Addicted2 Romania
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

Reclamatie DjSnek3 dupa model

Godlexik

Recommended Posts

Reclamatie DjSnek3 dupa model

1. Numele tau din joc: 1k_alexik

2. Numele jucătorului reclamat:DjSnek3

3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: ban nefondat fara dovezi

4. Martori:

5. Sectiune: nu sunt sigur, ban nefondat

6. Dovezi - Poze: Asta e problema, nici el nu are nimic a dat ban doar sa calmeze un baiat care doar a zis si a povestit de la el ca eu aveam hack. Daca are din nou, chiar vreau sa vad sa stiu ce s-a intamplat.

Si am spus de 5 ori ca nu pot descarca aplicatia si ca rog mutarea conversatiei pe discord pentru rezolvarea ei 🙂

Salut eram si eu pe servar si mi a spus aceea persoana ca ai ceva , bun am asteptat sa intre Dj sa iti faca un control mic , el ti a spus ca ai 3 minute sa iti descarci anydask ul ca sa iti faca o verificare , daca nu aveai nimic puteai sa stai la control , tu ai evitat sa ii raspunzi ca acum il descarc sau imediat se descarca , si ai inceput sa spui ca '' imi pare rau ca am finantat servarul, '' ai luat doar fly , dar nu este vorba de asta este vorba ca nici nu il bagai in seama ce spunea el , si el ti a spus cred ca de vreo 3 ori pe chat ca ai 3 minute + pun pariu ca te a lasat m ai mult de 3 minute .

Bafta in continuare , si data viitoare daca stii ca nu ai nimic ramai pe servar nu ignora staff-ul care iti pune ceva !!

4e3CbpW.png

Nu a spus de 3 ori, a dat 3 copy paste. Inteleg ca ai fost online dar parerea ta pare cam subiectiva. Eu i-am spus sa intre pe discord mai mult de o data. Nu am ignorat, am spus de 5 ori ca era un copil pe care l-am pus sa farmeze. Nu a ignorat, nu a vazut. Treaba lui era sa stea sa dea click sa farmeze. Cand am intrat si i-am cerut detalii la ce am facut sau sa mutam conversatia pe discord nu a spus nici un cuvant in afara de copy pasteul cu 3 minute. I-am zis ca nu iau any deskul ca nu l-am mai folosit si nu e in nici un caz o problema destul de mare pentru asta. Asa pot sa merg si eu toata ziua sa spun ca anumiti playeri au hackuri doar sa fie verificati 😄 

E cam urat cand te apuci de joc de 3 zile si aduni 20+ ore jucate si te bucuri de joc si prinzi o d'asta, de acolo si reactia cu imi pare rau cu flyul, a fost pentru ca m-am simtit ignorat. El spunea sa ii dau parola si ca am 3 minute, eu ii spuneam sa itnre pe discord sa rezolvam si el raspundea cu exact acelasi mesaj la virgula cu 3 minute pana la ban 🙂 te face sa te simti cam aiurea

Mi se pare oribila reactia si mai ales ca deja blocati si spuneti sa nu mai deschid subiectul, din nou va rog din suflet macar sa mi se spuna ce am facut ca maine sa nu ma trezesc iar cu ban. mersi frumos de nimic momentan

Edited by Godlexik
Am adaugat screenshotul banului, astept si dovada adminului

am inteles ca in regulament scrie ca trebuie adusa si dovada banului de catre modul care a facut banul. astept Snek3!

+ as vrea sa adaug 

Jail si ban sunt acelasi lucru? Daca nu pe langa ban nefondat am primit si pedeapsa gresita pentru fapta "facuta" 😄

6.2  Este ilegal să folosiți orice hack / mod (nu include OptiFine) / cod / tool care vă poate favoriza jocul.

Prima abatere: Jail 8 ore

A doua abatere: Jail 12 ore

A treia abatere: Tempban 24 de ore

Refuz control: Jail 8 ore.

Necooperare control: Jail 8 ore

Edited by Godlexik
  • Like 1

In cazul in care sunteti luat la control, programul care va fii utilizat in prim plan este AnyDesk sau Team Viewer. In cazul in care PC-ul player-ului respectiv nu suporta aceste programe, se va folosii Screen Sharing de la Discord. Daca un jucator nu accepta controlul prin intermediul programelor furnizate mai sus, acesta va fii sanctionat pentru "Necooperare control".

Dovezile le voi prezenta mai e deoarece nu sunt la pc acum, țin sa menționez ca tu ai spus, asa cum se va dovedi maine ca refuzi controlul!! 

. In cazul in care PC-ul player-ului respectiv nu suporta aceste programe, se va folosii Screen Sharing de la Discor

Am refuzat controlul dupa ce mi-ai ignorat 3+ cereri de a muta conversatia pe discord. Te contrazici singur. Astept maine dovada. Cosider ca ai gresit in situatia banului meu. sa nu mai spun ca tocmai a fost banat si prietenul pe la care sunt fara vreo intrebare inainte, alt exemplu de comunicare impecabila din partea moderatorilor! cand a intrebat alt prieten de ce a luat ban si-a luat mute direct! Multumim echipa!

Edited by Godlexik

"ti-am zis sa intri pe discord nu ai vrut". 3 mesaje intre "ai 3 minute sa dai parola sau ban"....e clar ca am spus ca refuz din frustare ca mi-ai ignorat toate cerintele si o tineai pe a  ta. wow. esti super de treaba, se vede ca ai incercat sa comunici si sa gasesti solutii, nu doar sa scapi de o treaba de facut. misto. eu o sa imi continui jocul cum ma joc eu si cum stiu. te rog sa nu mai faci hartuieli de genul fara nici un fel de dovada sau data viitoare sa incerci macar 1% sa comunici, se vede din printurile tale ca te-am intrebat de discord si ca ti-am spus "ti-am zis sa intri pe discord n-ai vrut" si nici macar nu ai spus ceva in legatura cu asta, doar ca iau ban 😄 voiai sa ma faci sa spun ca refuz controlul sa ai cu ce sa iti acoperi spatele pe aici ca vai doamne 😄 treaba ta. sincer lasa-ma sa ma joc daca n-ai dovezi si atat

Buna, @Godlexik !

Acum 11 ore, DjSnak30 a spus:

https://imgur.com/a/Aoa49ZO

Nu adaug alte comentarii dar tu nu ai spus ca nu iti suparta  pc-ul acele programe, pur si simplu ai spus ca nu ai tim, dupa cum se vede pe ss-uri nu ti-am lasat 3 minute, ti am lasat 5 asa ca aveai destul timp sa raspunzi si sa descarci anydesk.

In aceste imagini se vede clar ca ai refuzat controlul. Ai fost sanctionat corect.

:respins:

:tc:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...