xKuro18 Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 Plangere AndreiFnaf11 1. Numele tau din joc: xKuro18 2. Numele jucătorului reclamat: AndreiFnaf11 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: Face reclama la o aplicatie de android 4. Martori: toata sectiunea de survival de 1.16.5 de la ora 10:45 (inclusiv Marian, maria etc.) 5. Sectiune: Survival 1.16.5 6. Dovezi - Poze: https://imgur.com/a/Gm6Xt7P 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marrian Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 (edited) Salut, @xKuro18! Nu cred că eu am vreo treabă în această reclamație, dacă te referi la mine! Pe langă acest lucru, ceea ce a apărut pe chat de la membrul staff, nu este reclamă, este aplicația ''ChatCraft'', care este permisă! Data viitoare te rog să citești regulamentul și să nu mai faci reclamații aiurea! 7.2 Aplicația ChatCraft este permisă și nu vă fi sancționată în niciun fel. Edited February 18, 2021 by Denis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts