Jump to content
Addicted2 Romania
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

Reclamatie AndreiFnaf11 x2

Godlexik

Recommended Posts

Reclamatie AndreiFnaf11 x2

1. Numele tau din joc: oiauinspate

2. Numele jucătorului reclamat: AndreiFnaf11

3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: ban nefondat v2

4. Martori: Se vad persoanele din chat. unikul_31 / rxdu1

5. Sectiune: ban nefondat

6. Dovezi - Poze: E deschisa alta reclamatie catre DJsnak30 pentru ban nefondat mie unde am specificat ca sunt la cineva acasa. Acum mr AndreiFnaf11 l-a banat instant fara sa il intrebe sau sa il anunte orice, probabil de la IP. Suntem 2 jucatori, putea fi explicat foarte usor daca macar anunta inainte. Iar nici o incercare de a comunica sau de a informa playerul de ban.

Cand unikul_31 a intrebat de ce l-a banat(o singura data, un singur mesaj,* probabil o sa spuna ca a pus 8 semne de intrebare, mi se pare maxim de warn 😄 ) 3 playeri cu peste 90 de ore jucate in ultimele 3 zile adunate banati la rand. Nu a anuntat sau intrebat nimic inainte si dupa cand a intrebat cineva i-a dat mute, regim cam dictatorial 😄

2021.02.18-22.35_01.png?width=832&heightUntitled.png?width=832&height=468

IMG_20210218_225628.jpg-intai mi-am luat eu ban degeaba si ma uitam la el cum se joaca acum stam amandoi! unikul si radu au iesit si ei ca deja daca stai online iti iei ban. Wow. Un "Salut, care e faza?" putea sa rezolve problema 

Edited by Godlexik

....exact aceeasi problema ca la tine bro, lipsa incercarii de a comunica macar. cred ca de asta adminii si moderatorii sunt oameni ca asa poti sa scriptezi incalcare regula->pedeapsa. toate problemele mele cu serverul asta au fost din lipsa comunicarii din partea adminilor. ma gandeam si la tine era un robot si nu erai player cu copy pasteu ala ca parca vorbeam in gol 😛

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...