N0th1ng Posted February 19, 2021 Share Posted February 19, 2021 Reclamatie nazvarrr 1. Numele tau din joc:Pooka 2. Numele jucătorului reclamat: nazvarrr 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: mute pt cenzura 4. Martori: 5. Sectiune:1.16.4 6. Dovezi - Poze:[ https://imgur.com/a/ZxldCBn ] Link to comment Share on other sites More sharing options...
nazvarrr Posted February 20, 2021 Share Posted February 20, 2021 dupa cum bine observi si in chat,DavidP a fost si el deranjat de cuvintele tale,si nu pot sa las ca un jucator sa jigneasca alti jucatori sau membrii staff,daca nu m-ai vorbesti urat,iti promit ca nu vei primi mute,o zi buna Link to comment Share on other sites More sharing options...
N0th1ng Posted February 20, 2021 Author Share Posted February 20, 2021 Adu si tu dovada Link to comment Share on other sites More sharing options...
nazvarrr Posted February 20, 2021 Share Posted February 20, 2021 pooka,te rog frumos sa nu exagerezi si sa recunosti ca ai vorbit urat,de cand ai intrat pe server pana am iesit eu,nu am ss in calculator,dar pot sa fiu sigur ca si hataker si altii jucatori au fost deranjati de vorbele tale,dovada ta arata ca imi fac datoria,si iti multumesc ca ai ales sa te joci pe server^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marrian Posted February 21, 2021 Share Posted February 21, 2021 Salut, @N0th1ng! Dovezile nu au fost prezentate, dar nazvarrr nu mai face parte din staff, ceea ce înseamnă că s-a rezolvat în legătură cu această reclamație! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts