xQuzy Posted February 19, 2021 Share Posted February 19, 2021 Reclamtie RankedAlobal_ 1. Numele tau din joc:MrAndrei_12 2. Numele jucătorului reclamat:RankedAlobal_ 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: Am dat 1v1 cu RankedAlobal si mi a zis run ca MODERATOR 4. Martori: - 5. Sectiune: Factions 6. Dovezi - Poze:https://imgur.com/JKAbWc1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PuurpledShefuTau Posted February 19, 2021 Share Posted February 19, 2021 Salut , fiind staff pe sectiunea data cred ca pot sa imi dau cu parerea despre situatia data . De exemplu eu nu vad nimic toxic in poza prezentata de tine , a spus doar ca fugi cand e vorba de 1v1 ce e toxic aici? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin Alobal Posted February 19, 2021 Admin Share Posted February 19, 2021 Salut @Al3xDaNNeR In poza data de tine nu este nimic toxic sau ceva ce incalca regulamentu !! Am zis in engleza ca fugi de la 1v1 cu mine si in asta nu este nimic toxic . Bafta ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nyx Posted February 19, 2021 Share Posted February 19, 2021 Buna, @Al3xDaNNeR! Tinand cont ca in trecut s-a sanctionat pentru asta, membrul staff va primit un svertisment verbal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts