Godlexik Posted February 20, 2021 Share Posted February 20, 2021 Reclamatie MarioPlaysMCRO & Holip . Numele tau din joc: 1k_alexik 2. Numele jucătorului reclamat: MarioPlaysMCRO si Holip 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: cum prind oportunitatea cum spameaza chatul cu obscenitati. Cea din poza e a 10-a, daca e nevoie caut logul ca m-am plictisit sa ii vad cum rad ca pot folosi cuvinte urate 4. Martori: sunt printuri nu cred ca mai trebuie, dar se vad in poze daca e necesar 5. Sectiune: chat/limbaj? 6. Dovezi - Poze: https://imgur.com/a/qnBonlM Din nou. Nu e nici pe aproape de prima abatere, doar profita ca nu ii cearta nimeni. daca e nevoie sap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nyx Posted February 23, 2021 Share Posted February 23, 2021 Buna, @Godlexik! Din pacate log-urile nu prea sunt considerate dovezi. Imi poti da dovezi pe discord (Alexandra#4250) daca se repeta. Multumim pentru reclamatie! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts