Admin yasha Posted February 3, 2012 Admin Share Posted February 3, 2012 VASLUI - HAJDUK 7-8 (PEN) Vasluiul a pierdut la limita amicalul cu Hajduk Split FC Vaslui a pierdut la penalty-uri meciul amical disputat in Antalya cu Hajduk Split, primul meci al vasluienilor sub comanda lui Augusto Inacio. In timpul regulamentar de joc niciuna dintre echipe nu a reusit sa inscrie, desi croatii au avut cateva ocazii. La loviturile de departajare s-a ajuns pana la 7-7, moment in care croatii au mai inscris inca o data iar Petar Jovanovic a ratat pentru Vaslui. Dupa un esec si o remiza in primele doua amicale din aceasta iarna, FC Vaslui a intalnit intr-o partida mai tare echipa croata Hajduk Split, la primul meci al moldovenilor cu Augusto Inacio pe banca tehnica. Meciul a inceput sub dominarea teritoriala a croatilor, care au atacat mai mult si si-au creat si faze de poarta, in timp ce vasluienii au stat mai mult la cutie. Prima mare ocazie de gol a venit in minutul 9, la un sut de la distanta expediat de Caktas. Cerniauskas si Vasluiul au fost salvati insa de transversala. Temwanjera putea da replica cinci minute mai tarziu, cand a reusit sa treaca cu mingea de portarul croatilor, insa a scapat balonul in aut fara sa traga la poarta. Spre finalul primei parti a meciului Vasluiul a reusit sa echilibreze disputa, dar aceasta nu a devenit una mai alerta, ci una mai inchisa. Pana la pauza s-a jucat mai mult in zona mediana, doar in doua faze reusind moldovenii sa ajunga iar la poarta adversa. Mai intai sutul lui Wesley a fost parat de portarul lui Hajduk, pentru ca apoi Adailton sa suteze peste poarta din lovitura libera. Repriza secunda a fost la fel de inchisa. Croatii au avut mai multi initiativa si mingea, insa poarta lui Cerniauskas a fost de putine ori amenintata. Si mai rar au ajuns vasluienii in preajma careului advers, astfel ca meciul a trebuit sa fie decis la loteria penaty-urilor. Wesley, Adailton, N'Doye, Paul Papp, Yero Bello, Buhaescu si Milanov au inscris pentru Vaslui de la punctul cu var, scorul ajungand pana la 7-7. Croatii au inscris din nou si au trecut in avantaj, pentru ca Petar Jovanovic sa rateze penalty-ul, pierzand astfel meciul pentru formatia moldoveana. Vasluiul a inceput meciul cu Cerniauskas, Milanov, Paul Papp, Hugo Luz, Marius Constantin, Gheorghiu, N'Doye, Temwanjera, Adailton, Wesley Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iuda@FcVaslui Posted February 4, 2012 Share Posted February 4, 2012 Meci bun facut de baieti, nu m-a interesat rezultatul, doar am vrut sa vad cum se misca. Echipa a aratat bine, tinand cont ca e primul meci cu noul antrenor pe banca. Acum eu il astept pe Nicusor Stanciu la echipa, pe care-l vad sa faca diferenta in a doua parte de campionat. Cu pregatirea fizica suntem la pamant, insa este timp sa recuperam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin yasha Posted February 4, 2012 Author Admin Share Posted February 4, 2012 chiar...n am citit nicaieri despre Inacio...e antrenor bun? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iuda@FcVaslui Posted February 4, 2012 Share Posted February 4, 2012 chiar...n am citit nicaieri despre Inacio...e antrenor bun? Depinde pe cine intrebi. Singura performanta a sa a fost castigarea titlului cu Sporting Lisabona in 1999 / 2000. De atunci e fantoma, a mai antrenat prin portugalia vreo 3-4 echipe apoi a inceput sa viziteze lumea si a luat-o prin tari gen qatar. Eu sper sa nu fie un al doilea Lopez Caro, sper ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin yasha Posted February 4, 2012 Author Admin Share Posted February 4, 2012 Depinde pe cine intrebi. Singura performanta a sa a fost castigarea titlului cu Sporting Lisabona in 1999 / 2000. De atunci e fantoma, a mai antrenat prin portugalia vreo 3-4 echipe apoi a inceput sa viziteze lumea si a luat-o prin tari gen qatar. Eu sper sa nu fie un al doilea Lopez Caro, sper ! Cine stie? Sa i acordam incredere :P oricum anu asta mizes pe Ilie Stan :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Claudiu Posted February 9, 2012 Share Posted February 9, 2012 Ilie stan nu mi se pare un antrenor! El este tot o marioneta a lui gigca care zice ca steaua lui e cea mai buna si aduce jucatori tineri si buni..si cica ilie stan a transsformat steaua in STEAUA!! Cei mai buni antrenori din campionat sunt Lucescu si Costa Parerea mea! :D :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Alex Posted February 10, 2012 Share Posted February 10, 2012 Steaua o sa bata tot , are echipa prea buna. Vaslui dupa plecarea lui Hizo nu imi place :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iuda@FcVaslui Posted February 10, 2012 Share Posted February 10, 2012 Steaua o sa bata tot , are echipa prea buna. Vaslui dupa plecarea lui Hizo nu imi place :)) Daca imi spui si ce nu iti place, te cred, sau macar sa-mi spui ce meciuri ai vazut tu d-ale noastre. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Claudiu Posted February 10, 2012 Share Posted February 10, 2012 (edited) Steaua o sa bata tot , are echipa prea buna. Prea buna??? Poate prea dezorganizata,dezorientata,dezordonata si prea multi jucatori ce nu stiu sa controleze mingea... Ex: Emegara,Bicfalvi,Radut, si .... altii......dintre care si...... Gigi becalii ; un om cu bani ce nu stie nimic de fotbal doar isi da cu parerea si el acolo si arunca cu bani aiurea pe jucatori de nimic .... Edited February 10, 2012 by Claudiu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin yasha Posted February 10, 2012 Author Admin Share Posted February 10, 2012 Emeghara nu mai e la Steaua :) Daca Gigi Becali nu venea la club, Steaua ajungea ca Universitatea :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iuda@FcVaslui Posted February 10, 2012 Share Posted February 10, 2012 (edited) Emeghara nu mai e la Steaua :) Daca Gigi Becali nu venea la club, Steaua ajungea ca Universitatea :) Daca Gigi ramane la Steaua, clubul va ajunge ca Universitatea ;) . Sunt destui oameni care ar fi vrut sa bage bani in steaua, nu neaparat din dragoste pentru club, ci pentru notorietate. Dar va rog nu mai vorbiti de steaua, sunteti culmea .... e un topic ( printre singurele ) non steaua, trebuie sa-l infectati si pe asta ? Edited February 10, 2012 by Iuda@FcVaslui Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Alex Posted February 10, 2012 Share Posted February 10, 2012 Prea buna??? Poate prea dezorganizata,dezorientata,dezordonata si prea multi jucatori ce nu stiu sa controleze mingea... Ex: Emegara,Bicfalvi,Radut, si .... altii......dintre care si...... Gigi becalii ; un om cu bani ce nu stie nimic de fotbal doar isi da cu parerea si el acolo si arunca cu bani aiurea pe jucatori de nimic .... numai zic Vaslui = 0 cum sa ti-o iei cu 8-7 =)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Claudiu Posted February 11, 2012 Share Posted February 11, 2012 (edited) numai zic Vaslui = 0 cum sa ti-o iei cu 8-7 =)) 1-Nu tin cu Vaslui!! 2-Vaslui 8-7 la penalti..... aratami echipa care castiga cu 2-1 la penalti sau 1-0 sau 1-1 Edited February 11, 2012 by Claudiu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin yasha Posted February 14, 2012 Author Admin Share Posted February 14, 2012 Ca la Procesul Etapei! :icon6: :closed: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts