NERS Posted February 21, 2021 Share Posted February 21, 2021 Propunere sectiune PracticePVP 1. Nume: ItsMeNERS 2. Propunere: Sa se adauge sectiunea PracticePVP 3. Sectiune: practice 4. Cu ce consideri ca ajuta aceasta propunere?: Eu consider ca aceasta sectiune ar fi buna pentru server deoarece poti intra sa te incalzesti, sau sa te antrenezi la pvp, de aici vine si numele 5. Poze/Film: Nu am, dar sunt sute pe youtube 6. Ceva de adaugat?: Sper sa fie adaugat :d Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin Alobal Posted March 2, 2021 Admin Share Posted March 2, 2021 Nu cred ca este nevoie si de practice atata timp cat este /duel pe factions ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheJandarm12 Posted March 2, 2021 Share Posted March 2, 2021 A fost dat si un anunt pe comunitatea de pe discord unde exista o posibilitate sa bage practicepvp , mai ales ca pe facions /duel este foarte naspa . PRO Link to comment Share on other sites More sharing options...
iuca04 Posted March 4, 2021 Share Posted March 4, 2021 Salut! Mie mi se pare o idee buna, deoarece nu toata lumea joaca factions pentru a avea iteme bune ca sa se poata duela. Din partea mea ai PRO. Link to comment Share on other sites More sharing options...
N0th1ng Posted March 5, 2021 Share Posted March 5, 2021 Pro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denis Posted March 14, 2021 Share Posted March 14, 2021 Pe viitor, poate se va adauga, a mai facut un sondaj xiremen pe serverul de discord si am vazut ca multi doriti aceasta sectiune. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts