RET Posted February 22, 2021 Share Posted February 22, 2021 (edited) Nick:RET Pe ce sectiune ai primit ban:factions Numele membrului din staff care te-a banat:rankedAlobal_ Dovezi: Alte detalii:Deci sambata seara dupa event pe la 9 10 am facut un pvp de cabina si am avut lag imi picase netu si nu luam kb si era un staff pe mine si credea ca e hack. si am luat ban, a 2 a zii am vorbit cu robyy ca nu a fost hack si a inteles am luat unban. acuma rankedalobal mi a dat ban pentru acelasi motiv de sambata seara a 2 a oara mi se pare ca nu e corect Edited February 22, 2021 by RET Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin Alobal Posted February 22, 2021 Admin Share Posted February 22, 2021 Salut @RET Ai un model de respectat O zi frumoasa ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denis Posted February 22, 2021 Share Posted February 22, 2021 Asteptam si dovada lui @rankedAlobal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin Alobal Posted February 22, 2021 Admin Share Posted February 22, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denis Posted February 23, 2021 Share Posted February 23, 2021 Ban-ul ramane deoarece ai fost sancționat corect. Dacă Robi va alege sa primesti unban, e decizia lui. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts