Jump to content
Addicted2 Romania
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

LLxrdToxic__

lordToxic

Recommended Posts

LLxrdToxic__

Citat

Reclamatie SunshinePen3383

1. Numele tau din joc: lordToxic_

2. Numele jucătorului reclamat: SunshinePen3383

3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: imi da ban pentru bug abuse, nu stiu ce bug abuse vedea el ca imi dadeam boost cu rodul nu eram nici in combat si el imi da ban 1d pentru bug abuse

4. Martori: whoisMicaLLL, EricMihai004

5. Sectiune: Assassins

6. Dovezi - Cwy1x9t.png

Edited by lordToxic

Salut!

te-am avertizat ca daca mai abuzezi de bug ai ban (poate spune si David_Matei)

aici ai prima parte (am oprit-o ca am crezut ca nu mai abuzezi. Incepe de la 1:26) 

aici a doua, ti-am spus ca am oprit filmarea ca am crezut ca nu mai abuzezi. 

5.1  Abuzul (folosirea itemelor modate cât și a bug-urilor, ce vă aduc avantaje în joc) este strict interzisă:

Tempban: 1 zi și clear la inventar

Nici nu eram in combat ce bug e ala toata lumea il face si nu ia ban.

Imi dadeam simplu boost cu rodu nici macar nu fugeam de cineva sa scap macar si tu zici ca e bug abuse, in combat nici macar nu merge

pana si whoisMicaL a zis ca nu e bug si toata lumea a zis ai vazut ca eram in combat si voiam sa scap ?

Arymo a facut si el treaba asta si a fost sanctionat, se pune tot ca si bug pentru ca poti sa fugi din lupta in spawn.

1 minute ago, Zquare said:

Arymo a facut si el treaba asta si a fost sanctionat, se pune tot ca si bug pentru ca poti sa fugi din lupta in spawn. Si te mai rog ceva.. nu mai pune martori care nu au fost online si n au nici o treaba cu reclamatia

Buna , @arymo!

Acum 5 ore, arymo a spus:

ok dar cine te-a bagat pe tine la martor sa iti dai cu parerea? nimeni din pacate

Eu i-am dat ^^

Buna, @lordToxic!

Atata timp cat iti ofera avantaje in joc, intra la aceasta categorie

La 23.02.2021 la 19:50, whoisMicaL a spus:

"Abuzul (folosirea itemelor modate cât și a bug-urilor, ce vă aduc avantaje în joc) este strict interzisă"

1.rod-ul nu este item modat

2.ar fi fost abuz daca fugea de cnv sau era in combat cu cnv in momentul in care a folosit rod-ul sa intre in spawn

Ai fost sanctionat corect! 

:respins:

:tc:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...