N0th1ng Posted February 23, 2021 Share Posted February 23, 2021 Reclamatie Grievous3256 1. Numele tau din joc:Pooka 2. Numele jucătorului reclamat:Grievous3256 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: abuz v 4. Martori: 5. Sectiune:1.16.4 6. Dovezi - Poze: https://youtu.be/XDtnHxclZWo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grievous3256 Posted February 23, 2021 Share Posted February 23, 2021 Am zis să adresez acest topic și pe Forum, fiindcă observ că nu îți este foarte clar din mesajele pe care ți le-am scris pe All Chat și continui să înjuri în privat și să cauți motiv de ceartă de 3 zile încoace. Dacă te omoram cu End Crystals sau lavă în timp ce eram pe /v, se numea abuz. Erai în protecția ta, nu te-a afectat în niciun fel faptul că eram pe /v. Din partea mea, este off topic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
N0th1ng Posted February 23, 2021 Author Share Posted February 23, 2021 imi spargeai block uri din casa cu v ca sa nu dau in tine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grievous3256 Posted February 23, 2021 Share Posted February 23, 2021 În dovada ta nu se observă acest lucru. Mulțumesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
N0th1ng Posted February 23, 2021 Author Share Posted February 23, 2021 https://youtu.be/Na6eGmIT0JU alta dovada Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marrian Posted February 24, 2021 Share Posted February 24, 2021 Salut, @N0th1ngsi @Grievous3256! În primul rand v-aș ruga să nu mai faceți off topic la o reclamație! Din dovada reclamației se vede că player-ul reclamat era pe vanish, iar după a ieșit, într-adevăr nu a procedat corect, dar dovada este insuficientă pentru ca el să fie sancționat, nu ți-a făcut ceva rău încat sa te afecteze, tu fiind în protecția ta! Cum ai spus tu că îți spărgea block-uri din casă în timp ce era pe vanish, nu ai prezentat o dovadă în legătură cu asta, așa ca nu avem de unde să știm dacă este adevărat sau nu! Iar din dovada a doua pe care ai prezentat-o, aceasta este de pe 21.02.2021, adică acum 3 zile, ceea ce înseamnă ca dovada a expirat și nu mai este bună! De cand a început conflictul între voi doi, ați început să vă certați și mai mult. Atat timp cat construiește pe protecția lui o construcție care nu afectează pe celălalt player, are voie, iar dacă construiește construcții pentru tpa+kill sau altele care sunt ilegale, acesta va fii sancționat! Vreau să menționez și faptul că aseară am spart un grief la voi, mai mare decat o protecție, dar nu am putut sancționa, deoarece nu am avut dovezi clare cine l-a făcut! V-aș ruga să nu vă mai certați între voi, fiecare să își vadă de protecția lui și dacă observi ca mai abuzează de vanish, revino cu o dovadă mai mare, și în care să se vadă că face ceva în favorul lui, ca să te afecteze pe tine! Și vreau să mai menționez, dacă un player te înjură în ./msg, îl poți ignora folosind comanda ./ignore nume! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts