notericc Posted February 25, 2021 Share Posted February 25, 2021 Reclamatie Bambi1 1. Numele tau din joc: EricMihai004 2. Numele jucătorului reclamat: Bambi1 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: ban degeaba eu stau la ferma de mobi ea imi cere anydeskul eu ii cer motivul si nu imi zice incepe sa caute si imi cauta la history pe google autoclicker imi gaseste un SEARCH de acum un an si imi da ban 4. Martori: lordToxic_ 5. Sectiune: survival 1.8 6. Dovezi - Poze: https://imgur.com/a/IoBCTxq Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bambi1 Posted February 25, 2021 Share Posted February 25, 2021 Buna! Iti multumesc pentru reclamatie. Aici ai dovezile referitoare la ban https://www.youtube.com/watch?v=3CXddxuuVy0&ab_channel=DragosGIGI Ceea ce se poate observa si pe filmare este ca atunci cand ti-am intrat la fisierele care deja iti erau deschise, la serch aveai scris autoclicker, plus automine-ul pe care ti l-am gasit tot in fisiere dar si in google history. Seara/zi faina! Link to comment Share on other sites More sharing options...
notericc Posted February 25, 2021 Author Share Posted February 25, 2021 1. eu tot nu inteleg ce motiv ai avut sa ma iei la control atata timp cat eu ma miscam si dadeam in mobi si se vede pe filmare ca ma misc 2. acel search pe google e de anul trecut si chiar daca ar fi fost recent de cand nu am voie doar sa il caut? daca il aveam in laptop era altceva 3. nu mai am voie sa am fisierele deschise cand intru la control? le aveam deschise de vreo 2 ore si am uitat sa le inchid 4. nu se da ban daca am la search "autoclicker" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bambi1 Posted February 26, 2021 Share Posted February 26, 2021 Nu cred ca se pune problema pentru o curiozitate, dar cand am intrat in fisierese autoclicker-ului la CPS erau on. Iar in google serch teste pentru click-uri. Si cand farmai la mobi se vede clar si pe filmare (dupa parea mea) ca aveai autoclicker-ul on. Nu cred ca iti interzice nimieni sa nu te misti cad ai auto on. Link to comment Share on other sites More sharing options...
notericc Posted February 26, 2021 Author Share Posted February 26, 2021 Frate mi ai intrat in fisierele de la batmod te ai dus la un fisier pe care scria CPS si era un text document in care scria “on” si din cate stiu eu batmod ul nu e hack si nu are autoclicker si ceea ce am cautat eu pe google se numeste cps test sa vad cate cps-uri dau eu si explica mi si mie cum ai ajuns tu la concluzia ca dau eu cu autoclicker atata timp cat imi miscam si capul si ma si miscam pe acolo (scz de free chat) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bambi1 Posted February 26, 2021 Share Posted February 26, 2021 Fisierul cu "autoclicker" iti era instalat in pc/laptop si era activ, sa nu mai vorbim de cheat mine (auto mine). Altceva nu mai am de adaugat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
notericc Posted February 26, 2021 Author Share Posted February 26, 2021 As vrea sa imi dai si mie dovada unde ai vazut tu folder cu autoclicker cheat mine ul era zip folder Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bambi1 Posted February 26, 2021 Share Posted February 26, 2021 Poti sa te uiti in link-ul cu dovada postat mai sus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
notericc Posted February 26, 2021 Author Share Posted February 26, 2021 M am uitat nu am gasit nicaieri in toata filmarea ta))))) daca poti sa imi dai tu un minut anume sa vad si eu unde mi ai gasit tu folder cu autoclicker))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragosGamesKingRo Posted February 26, 2021 Share Posted February 26, 2021 1. Sa nu uitam faptul ca ai tras de timp pe minecraft("nu mi se deschide anydesk-ul" sau "nu imi merge") si de aici ce inteleg eu este faptul ca ai tras de timp pt a sterge auto su ce mai ai. 2. Nu trebe sa stai pe loc pentru a da asa repede in mobi, se vede ca aveai pe putin 20-30 de cps. 3. Asta nu ii scuza cu fisierele, plus de asta nu a zis nimeni ca de ce ti-s deschise. Se vede clar in videoclip ca ai auto/auto clicker drept cautari recente. Nu ai ce comenta aici pentru ca ai cautat ceva ce tine auto clicker sau auto. 4. Acel auto mine de care spui tu ca e "de anul trecut", citeste mai bine data pentru ca scrie 7 ianuarie 2021, asta scrie si in istoricul chrome-ului, asta scrie si in istoricul de descarcari, sa nu uitam ca inca il ai in pc/laptop si nu ma intereseaza ca este arhivat. Il ai in pc/laptop "punct"! Pentru ca ala il poti dezarhiba oricand si sterge oricand, nu degeaba ai cautat "auto". 5. Referitor la CPS si la batmode/badlion. In caz ca nu stiai, desi ma indoiesc, auto clicker se poate injecta in client si ai 2 fisiere CPS acolo. 6. Mai este si Team1 ca si martor si poate confirma treaba aceasta 7. Am fost in spate la Bambi1 si am vazut absolut tot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
notericc Posted February 26, 2021 Author Share Posted February 26, 2021 frate eu nu inteleg cine te a bagat pe tine in seama eu nu am tras de timp nush ce visezi tu (daca tot am tras de timp as vrea si eu dovada ms) tu nici nu erai on cand mi a cerut mie controlul am dat /who si am vazut o doar pe Bambi1 nu pe tine nici pe team1 asa ca nu te baga tu in seama si nu ii lua apararea ca esti tu incapabil si nu stii ce e ala mod de cps nu e vina mea (modul de cps este un mod pe care il poti avea din cliente de mc pe care il poti pune pe ecran sa vezi cps urile pe care le dai si de pe click dreapta si de pe click stanga) eu nu pot sa inteleg ce ochi trebuie sa ai tu sa poti sa numeri 20-30 de clickuri de sabie pe un joc pixelat intr o secunda frate sau cum poti sa faci diferenta intre 7-8 clickuri si 20-30 adica aveam effect de str 2 frate le dau un hit si ii omor eu cer iar sa imi dai si mie minutul unde se vede ca am auto la cautari recente+ nu zice nicaieri ca nu am voie sa caut eu nu il aveam in pc te rog frumos nu te mai baga daca nu stii, acel fisier cu auto mine era zip (in caz ca nu stii ce e ala zip este un fisier care trebuie sa fie extras ca sa pot sa il folosesc) si era de mai mult de o luna te rog frumos nu te mai baga tu la reclamatii si lua apararea daca nu stii despre ce vorbesti multumesc si ma repet ca tu nu erai on cand mi a facut bambi control nici tu nici team1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nyx Posted February 27, 2021 Share Posted February 27, 2021 Buna, @EricMihai004! Timpul pana ai acceptat controlul ar fi fost suficient sa stergi ceva. Trebuia sa fii sanctionat pentru "refuz control" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts