daviddavid46 Posted February 28, 2021 Share Posted February 28, 2021 Reclamatie 1. Numele tau din joc:qSnake_05 2. Numele jucătorului reclamat:Yasuoez 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați:Eu am gasit un baiat care are hack sau auto da da foarte suspect si am zis pe ,/ac si nici nu a raspuns. 4. Martori:Vali161Ro 5. Sectiune:Bedwars 6. Dovezi - Poze:https://imgur.com/gallery/NqRxX3T Seara Faina ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
XHODIPAL Posted February 28, 2021 Share Posted February 28, 2021 Greu cand joc cu hack, of of of Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yasuoez Posted February 28, 2021 Share Posted February 28, 2021 Salut qSnake_05, o sa incep sa iti zic faptul ca de la orele 23-00 avem voie sa ne jucam in arene si ca la ora 2 dimineata nu mai am obligatia de a face controale. Link to comment Share on other sites More sharing options...
qVooDoo Posted February 28, 2021 Share Posted February 28, 2021 24 minutes ago, Yasuoez said: Salut qSnake_05, o sa incep sa iti zic faptul ca de la orele 23-00 avem voie sa ne jucam in arene si ca la ora 2 dimineata nu mai am obligatia de a face controale. Din cate am inteles, reclamatia aceasta este facuta din frustrarea faptului ca ai fost invins de catre cei doi. Membrii staff nu au obligatia de a face control la fiecare jucator raportat pe /ac, pentru a evita frustrarea. ( MINIM 2 REPORT URI ) TOPIC INCHIS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts