Jump to content
Addicted2 Romania
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

Reclamatie [Matio_]


Ferice3

Recommended Posts

Salut Ferice

Inainte de a atasa dovada mea si explicatia sanctiunii doresc sa iti aduc la cunostinta faptul ca trebuie respectat un model atunci cand faci o reclamatie si trebuie atasate niste dovezi referitoare la sanctiune,dar am sa iti raspund.

prima data am vazut ca l-ai intrebat pe Orb1Taz daca doreste sa faca tpa kill cu tine 

Dovada: https://imgur.com/a/iCHJsXk

Apoi,dupa cum se poate vedea si in video am incercat sa iti dau spawn dar erai in combat asa ca ti-am dat sanctiunea pentru tpa kill.Parerea mea este ca ai fost sanctionat corect.

Dovada: https://youtu.be/kWGWFsjmzs8

 

Link to comment
Share on other sites

Salut, Ferice!
Mulțumim pentru reclamație.
Înainte de a spune și eu ce am de spus, atunci cand faci o reclamație, ai de respectat un model, și trebuie să aduci cat mai multe dovezi și sa explici ceea ce susții, iar reclamația ta nu respectă niciuna dintre aceste 2 criterii de bază, ceea ce înseamnă că este anulată!
Cat despre sancțiunea acordată, din dovezile prezentate de membrul staff se vede că l-ai întrebat pe prietenul tău dacă vrea să faceți tpa+kill împreună, iar membrul staff va urmărit pana la final și într-adevăr ai omorat un player, și chiar dacă nu are dovada cu ./tpahere, într-un fel te-ai auto-denunțat!
Cat despre jail, nu sunt sigur că îți pierzi iteme-le în timp ce ești în combo, dacă primești jail
Consider că ai fost sancționat corect, și cum am spus și la început, reclamația ta nu respectă modelul și nu ai adus dovezi în legătură cu ceea ce spui, asa că aceasta nu își are rostul!
O seară frumoasă în continuare!
 :tc: :respins:

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...