Haking13 Posted March 1, 2021 Share Posted March 1, 2021 (edited) Reclamatie DarkMate - GTA -ABUZ Functie 1. Numele tau din joc: Haking13 2. Numele jucătorului reclamat: DarkMate 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: A fost un mini event si dupa ce sa gatat eu ItzBitter si gigelul_28 am spamat de 2 3 ori pe chat " CEL MAI TARE EVENT" Si DarKMare a abuzat de functia de OVERLORD ne-a dat ban mie si la iTzBitter 30m in lupta si la gigelul_28 mut pt ca Gigelul_28 nu i-a facut nmk dar eu si itzBitter l-am fauct sa ia Warn la SWAT 4. Martori: iTzBitter , Gigelul_28 5. Sectiune: GTA 6. Dovezi - Poze: https://imgur.com/rFttXj6 - Editat de oare ce nu mergea dovada Edited March 1, 2021 by Haking13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gigelul28real Posted March 1, 2021 Share Posted March 1, 2021 Are dreptate haking13 deoarece am vazut pe chat cum ei 2 au primit ban 30 min pe motivul '' CALM'' . sper sa i-a remove la accesu de dat ban Link to comment Share on other sites More sharing options...
LucianRo2 Posted March 1, 2021 Share Posted March 1, 2021 chiar daca nu sunt martor mentionat am vazut si eu ca eram la pc dar nu faceam nimic pe mc iar dark nu a trebuit sa sactioneze cu ban trebuia sa le de a mute nu sa le de a ban in combat +ca acum dark are pica pe biter si pe haking si cred ca a facut asta intentionat ca sa piarda itm-le si dupa sa zica ca trebuie dovada cu iteme le care le a avut(nu ca ar fi prima data) deci eu zic sa i se scoata accesu de ban sau kick.Inteleg ca a donat multi bani dar totusi tot are o masura Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nyx Posted March 1, 2021 Share Posted March 1, 2021 Buna, @Haking13! Membrul staff a fost sanctionat. Multumim pentru reclamatie! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts