ImaHiro Posted March 2, 2021 Share Posted March 2, 2021 [Reclamatie] VFMGaming 1.Numele tau din joc : ImaHiro 2.Numele jocatorului reclamat : VFMGaming 3.Motivul si descrierea situatiei pentru care il reclamati : salut, fac aceasta reclamatie pentru ca VFMGaming nu are regulamentul citit,nu da mute la prell de 7+,la cei cu propozitii full caps peste 4/5 litere ,nici macar nu avertizeaza,nu este atent la chat.. 4.Martori : 5.Sectiune : SkyBlock 6.Dovezi : https://imgur.com/gallery/xgGWJWn Link to comment Share on other sites More sharing options...
VFMGaming Posted March 2, 2021 Share Posted March 2, 2021 (edited) Salut. Regulamentul l-am citit, imi asum greseala si imi pare rau de greseala facuta, sunt la inceput si cred ca orice incepator face cate o greseala. Promit ca nu am sa mai gresesc pe viitor. Sper sa fiu inteles. Edited March 2, 2021 by VFMGaming Link to comment Share on other sites More sharing options...
EzRekt Posted March 3, 2021 Share Posted March 3, 2021 Membrul staff va fi avertizat verbal si sper ca va fi mai atent data viitoare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts