Killsyman Posted March 3, 2021 Share Posted March 3, 2021 Reclamatie ADMIN VFMgaming 1. Numele tau din joc: Killsyman 2. Numele jucătorului reclamat: VFMgaming 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: ii da mute cu motivul "limbaj" pentru ca a scris in chat "Dracu" si nu este o jignire adresata cuiva.. 4. Martori: eu 5. Sectiune: Skyblock 6. Dovezi - Poze: https://imgur.com/a/lQn2aiT Link to comment Share on other sites More sharing options...
VFMGaming Posted March 3, 2021 Share Posted March 3, 2021 Salut, da, am dat mut, am crezut ca vorbeste de o persoana anume. In al doilea rand, trebuia el sa faca reclamatie nu tu. O seara placuta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killsyman Posted March 3, 2021 Author Share Posted March 3, 2021 Scuze off-topic,dar am voie sa fac reclamatie...nu ai cum sa gresesti in situati asta daca ma intelegi,iti dadeai si tu singur seama daca adreseaza o jignire la o persoana sau nu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zTheVladxD Posted March 3, 2021 Share Posted March 3, 2021 Salut 1. Ai dreptate eu trebuia sa fac reclamatia nu el 2. Nu imi mergea sa intru pe forum 3. Eu lam rugat sa faca reclamatia ca nu imi mergea foru-mul .O seara Faina Link to comment Share on other sites More sharing options...
EzRekt Posted March 3, 2021 Share Posted March 3, 2021 Membrul staff a primit warn, si pentru ca era in perioada de teste, remove Acceptat. T/C 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts