Jump to content
Addicted2 Romania
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

Lxap

robi1023

Recommended Posts

Lxap
  • Nick:Lxap
  • Pe ce sectiune ai primit ban:Factions
  • Numele membrului din staff care te-a banat: rankedAlobal_
  • Dovezi:
  • Alte detalii: alobal,mie imi dai ban pt bug abuse pe toate conturile,dar lui ret de ce nu ii dai?el nu trebuie sa ia ban?sau doar eu iau ban pentru ca iti comentez?mie mi se pare ca tu faci preferinte cu playerii,dai ban doar la cei care au dreptate si iti comenteaza,si apropo,sa te uiti pe filmare,e numele iHypadaH nu lxap<3 pe contu ala am ban perm la fel si pe lxap,deci nu mai fa cacaturi d astea bro,mie imi dai ban dar lui ret care a facut bugul nu,si am o intrebare,el cum a luat unban si eu nu?)))))tu te ai ofticat ca am bagat hack pe assassins si de aia mi ai dat ban,daca era sa mi dai ban asa imi dadeai din prima bro,nu dupa 10 ani
  •  

• Admin

Salut @robi1023 
RET nu avea contu RET pe ip ul lui atunci avea doar conturile care au primit deja ban permanent pentru chestia asta , nu inteleg dc te oftici atat pentru ca ai luat ban cand ati abuzat de bug trebuia sa mergi la un staff sa spui ce si cum nu dupa ce am inceput eu sa caut pe conturile voastre itemele din bug , nu mai incerca sa te scoti si sa ma acuzi pe mine de ceva ce nu am facut ok ?

BAN UL RAMANE

:tc:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...