GMRLRazvan Posted March 5, 2021 Share Posted March 5, 2021 Reclamatie bedwars 1. Numele tau din joc: GMRLRazvan - GMRLRazvan#6918 2. Numele jucătorului reclamat: fihrvrfh si Corneliu 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: Deci ei la inceput au zis ca fac team, eu am inceput filmarea, iar pe final s-au adunat ambii pe acoperis la noi (Erau doua echipe complet diferite), Si ne-au atacat, dupa ce ne-a distrus si l-am omorat si noi pe yellow sare green pe noi. (Faceau team) .In filmare se vede doar momentul in care ei sar pe noi 4. Martori: scandura12 5. Sectiune:BedWars 6. Dovezi - Poze:https://www.mediafire.com/file/yybira5cijyuovo/mc+filmare.mov/file Link to comment Share on other sites More sharing options...
qVooDoo Posted March 6, 2021 Share Posted March 6, 2021 Buna. Pe filmarea ta NU se vede cum ca respectivii fac team. Au fost 2 echipe diferite, una ti a distrus patul, dupa care a murit, iar cealalta a venit la clean up. DATA VIITOARE REVINO CU O DOVADA CLARA. MULTUMIM PENTRU RECLAMATIE TOPIC INCHIS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts