zTheVladxD3 Posted March 7, 2021 Share Posted March 7, 2021 Reclamatie [Moderator KoonPorKung] 1.Numele tau din joc:AndreiBossyt3 2. Numele jucătorului reclamat:KoonPorKung 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: ia dat kick pe sectiunea skyblock cu motivul ai 3 minute sa imi dai codul anydesk si acest kick se acorda pe sec bw si ia mai zis playerului respectiv daca are hack si playeru a zis ca da am hack si el ia dat kick in loc sa ii ceara anydesk / discord 4. Martori: eu 5 . Sectiune:skyblock 6. Dovezi - Poze:https://imgur.com/emL5V8I Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scrumpkins Posted March 7, 2021 Share Posted March 7, 2021 Salut, avand in vedere ca eram on pe server, alaturi de KoonPorKung, vreau sa spun ca i a dat kick cu motivul " Ai 3 minute la dispozitie sa-mi dai codul de la anydesk! " si tu ai spus ca "si ia mai zis playerului respectiv daca are hack si playeru a zis ca da am hack si el ia dat kick in loc sa ii ceara anydesk / discord " Nu stiu daca e doar pe bedwars treaba cu kick ul, dar totusi a respectat procedura, deci nu vad rostul reclamatiei. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoonPorKung Posted March 7, 2021 Share Posted March 7, 2021 Salut Andrei din nou, nu înțeleg ce vrei sa arăți cu asta să faci reclamație la orice pas. Oricum playerul respectiv are ban pentru că folosește hack și a fost Mateo cu el la pvp și sa văzut clar că are hack. Se da kick și pe skyblock când ceri anydesk/discord etc. Pe orice secțiune cred! Baftă ție in continuare și nu te mai da pe lângă mine că să-mi faci reclamație! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nyx Posted March 7, 2021 Share Posted March 7, 2021 Buna, @JokerAkeAndrei! Membrul staff a procedat corect. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts