Pestiuc Posted March 8, 2021 Share Posted March 8, 2021 Reclamatie Rclamatie la Deadpool Rookie Ma omorat fara nici un rost si acum imi pastreaza lucrurile si nici cum nu varea sa mi le dea acest lucru ma face sa ies de tot de pe server deoarece eu am facuto tot si mia durat o saptamana sa o fac iar el mio fura Ce chef crede el ca mai am eu sa fac ale lucruri Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndreiFnaf11 Posted March 8, 2021 Share Posted March 8, 2021 Salut! Nu ai respectat modelul , si pentru acest fel de reclamatie necesita filmare! Zi frumoasa in continuare! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marrian Posted March 8, 2021 Share Posted March 8, 2021 Salut, @Pestiuc! Dacă vrei să faci o reclamație, ai de respectat un model: De asemenea, cand faci o reclamație, trebuie să prezinți cat mai multe dovezi și să explici ceea ce s-a întamplat, pentru ca altfel nu ne putem da seama! Dacă ți-a făcut Tpa+kill, avem nevoi de o dovada video și player-ul respectiv va fii sancționat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts