LucianRo2 Posted March 10, 2021 Share Posted March 10, 2021 (edited) Supreme face abuz de mute 1. Numele tau din joc: LucianRo2 2. Numele jucătorului reclamat: brokenkb_ 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați:Abuza de mute 4. Martori: RET 5. Sectiune:Factions 6. Dovezi - Poze: https://imgur.com/a/WhxIISj Edited March 10, 2021 by LucianRo2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
brokenkb Posted March 10, 2021 Share Posted March 10, 2021 (edited) Salut,Am voie sa dau mute ca donator la cn vreau eu Edited March 10, 2021 by brokenkb Link to comment Share on other sites More sharing options...
LucianRo2 Posted March 10, 2021 Author Share Posted March 10, 2021 broken ba nu, nu ai voie tu cu factiunea ta injurai pe toti si daca cineva iti comenta ii dadeai mute.Daca sanctionezi ,sanctioneaza corect+ din cate stiam eu aveai voie sa dai mute doar daca cineva facea reclama Link to comment Share on other sites More sharing options...
N0th1ng Posted March 10, 2021 Share Posted March 10, 2021 Sanctioneaza pe cn vrea Link to comment Share on other sites More sharing options...
PuurpledShefuTau Posted March 10, 2021 Share Posted March 10, 2021 Ca donator nu e obligat sa sanctioneze , sanctioneaza doar daca vrea si pe cine vrea , nu are nici o obligatie de genu asta . Link to comment Share on other sites More sharing options...
LucianRo2 Posted March 10, 2021 Author Share Posted March 10, 2021 deci practic factiunea lui are voie sa scrie ce vrea si daca unu care nu e in factiunea lui scrie cv ce scriu si ei ia mute.Imi place asa csz Link to comment Share on other sites More sharing options...
N0th1ng Posted March 10, 2021 Share Posted March 10, 2021 cumpara si tu supreme si dupa poti comenta Link to comment Share on other sites More sharing options...
LucianRo2 Posted March 10, 2021 Author Share Posted March 10, 2021 pe regulament scrie clar ca toti jucatori sunt egal asa ca lasa atitudinea asta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin Rydan Posted March 10, 2021 Admin Share Posted March 10, 2021 Nu ai voie sa favorizezi jucatori de la tine din factiune, ori dai mute la toti care injura ori nu dai la niciunul. O sa primesti un avertisment, data vitoare ai down. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts