Gam3xperto Posted March 10, 2021 Share Posted March 10, 2021 Staff imi sterge fisiere Un staff de pe server ul addicted de pe sectiunea sky pvp.Mi a intrat pe appd data si mi a sters fisiere de care stiam ca nu are voie sa se atinga (lumi,moduri,verisuni) va atasez o poza cu numele lui va rog sai luati staff u sau chiar ban Link to comment Share on other sites More sharing options...
ClauV3 Posted March 10, 2021 Share Posted March 10, 2021 Salut Gam3xperto,ai un model de urmat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raph Posted March 10, 2021 Share Posted March 10, 2021 Salut ! Pe langa ca modelul reclamatiei nu este corespunzator celui de mai sus, aici este controlul tau: https://www.youtube.com/watch?v=ZNxJK2D7jT4 . Ai fost raportat pentru killaura, iar tu aveai in %appdata% in folder-ul mods wurst client. Pentru a testa daca il folosesti sau nu l-am sters si l-am pus la loc (daca cauti inca este acolo si se vede si pe filmare). Nu stiu cine te-a informat sau unde ai citit ca nu este voie in %appdata% folder-ul .minecraft, dar iti spun ca este total permis. Astept raspunsul unui manger. O zi frumoasa ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denis Posted March 10, 2021 Share Posted March 10, 2021 Nu ai respectat modelul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts