Jump to content
Addicted2 Romania
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

*PLANGERE* RaphNigga /Membrului Staff

Gam3xperto

Recommended Posts

*PLANGERE* RaphNigga /Membrului Staff

1.Gam3xperto

2.RaphNigga

3.Motiv:A sters fisiere din pc la cere AC.

Ma jucam pe server si un player a anuntat ca eu as avea hack.RaphNigga a fost cel care m-a verificat.I am dat codul anydesk si toate alea si a inceput sa ma verifice.A intrat prin setarile minecraft ului etc.Vad ca da %appdata% ceea ce nu avea voie.Eu la momentul respectiv eram pe vers 1.8.9 pe LabbyMod.Revenind la %appdata&.So,o intrat in fisierele minecraft ului si o intrat la mods.La mods aveam iste mod uri si hack uri de 1.16.4 pentru un server de anarhie.Mi a sters hack urile,mod urile,si nu stiu cum dar si o lume de survival+niste versiuni.

4.Aeezy/Aezzy(el mi a dat report)

5.Sky PvP

6.Dovezi:Nu am

Salut !

Aici este controlul tau: https://www.youtube.com/watch?v=ZNxJK2D7jT4 . Ai fost raportat pentru killaura, iar tu aveai in %appdata% in folder-ul mods wurst client. Pentru a testa daca il folosesti sau nu l-am sters si l-am pus la loc (daca cauti inca este acolo si se vede si pe filmare). Nu stiu cine te-a informat sau unde ai citit ca nu este voie in %appdata% folder-ul .minecraft, dar iti spun ca este total permis. Astept raspunsul unui manger.

O zi frumoasa !

Acum 3 ore, Raph a spus:

Salut !

Aici este controlul tau: https://www.youtube.com/watch?v=ZNxJK2D7jT4 . Ai fost raportat pentru killaura, iar tu aveai in %appdata% in folder-ul mods wurst client. Pentru a testa daca il folosesti sau nu l-am sters si l-am pus la loc (daca cauti inca este acolo si se vede si pe filmare). Nu stiu cine te-a informat sau unde ai citit ca nu este voie in %appdata% folder-ul .minecraft, dar iti spun ca este total permis. Astept raspunsul unui manger.

O zi frumoasa !

am vrut sa intru pe anarhie cu respectivul hack si nu functiona ca l ai sters tu plus niste moduri o lume versiuni etc

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...