Gam3xperto Posted March 11, 2021 Share Posted March 11, 2021 *PLANGERE* RaphNigga /Membrului Staff 1.Gam3xperto 2.RaphNigga 3.Motiv:A sters fisiere din pc la cere AC. Ma jucam pe server si un player a anuntat ca eu as avea hack.RaphNigga a fost cel care m-a verificat.I am dat codul anydesk si toate alea si a inceput sa ma verifice.A intrat prin setarile minecraft ului etc.Vad ca da %appdata% ceea ce nu avea voie.Eu la momentul respectiv eram pe vers 1.8.9 pe LabbyMod.Revenind la %appdata&.So,o intrat in fisierele minecraft ului si o intrat la mods.La mods aveam iste mod uri si hack uri de 1.16.4 pentru un server de anarhie.Mi a sters hack urile,mod urile,si nu stiu cum dar si o lume de survival+niste versiuni. 4.Aeezy/Aezzy(el mi a dat report) 5.Sky PvP 6.Dovezi:Nu am Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raph Posted March 11, 2021 Share Posted March 11, 2021 Salut ! Aici este controlul tau: https://www.youtube.com/watch?v=ZNxJK2D7jT4 . Ai fost raportat pentru killaura, iar tu aveai in %appdata% in folder-ul mods wurst client. Pentru a testa daca il folosesti sau nu l-am sters si l-am pus la loc (daca cauti inca este acolo si se vede si pe filmare). Nu stiu cine te-a informat sau unde ai citit ca nu este voie in %appdata% folder-ul .minecraft, dar iti spun ca este total permis. Astept raspunsul unui manger. O zi frumoasa ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gam3xperto Posted March 11, 2021 Author Share Posted March 11, 2021 Acum 3 ore, Raph a spus: Salut ! Aici este controlul tau: https://www.youtube.com/watch?v=ZNxJK2D7jT4 . Ai fost raportat pentru killaura, iar tu aveai in %appdata% in folder-ul mods wurst client. Pentru a testa daca il folosesti sau nu l-am sters si l-am pus la loc (daca cauti inca este acolo si se vede si pe filmare). Nu stiu cine te-a informat sau unde ai citit ca nu este voie in %appdata% folder-ul .minecraft, dar iti spun ca este total permis. Astept raspunsul unui manger. O zi frumoasa ! am vrut sa intru pe anarhie cu respectivul hack si nu functiona ca l ai sters tu plus niste moduri o lume versiuni etc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nyx Posted March 12, 2021 Share Posted March 12, 2021 Dovezile membrului staff sunt clare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts