GeorgiNevasta Posted March 12, 2021 Share Posted March 12, 2021 (edited) Reclamatie STAFF ( palq ] 1. Numele tau din joc: GeorgiNevasta 2. Numele jucătorului reclamat: palq 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: Am primit mute din cauza ca i am zis ma , iar el mi a spus ca este o jignire , iar acesta mi a dat mute pentru 15 minute cu motivul jignire staff 4. Martori: -nu am 5. Sectiune: Survival 1.8-1.8.9 6. Dovezi - Poze: https://imgur.com/a/3tW7UAV Edited March 12, 2021 by GeorgiNevasta Link to comment Share on other sites More sharing options...
palq Posted March 12, 2021 Share Posted March 12, 2021 Salut Georgi , multumesc pentru reclamatie (nu se face aici dar se face pe forumul normal dar oricum nu mai este nevoie sa mai faci ) , ti-am dat mute pentru jignire si nu jignire staff , dupa ce l-ai batut pe rotaruraul69 la pvp el ti-a spus gg si tu i-ai spus te-n gura , sunt destul de sigur si consider ca te-n gura este o jignire . Uite aici si dovada https://imgur.com/gallery/LUkpyLY Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiNevasta Posted March 12, 2021 Author Share Posted March 12, 2021 nu mai mintii , ca nu are treaba , m am referit la ce e acum , daca era , imi dadeai mute atunci , asa ca te pup si nu mai mintii Link to comment Share on other sites More sharing options...
palq Posted March 12, 2021 Share Posted March 12, 2021 Nu am cu ce sa te mint , se vede clar ca ti-am dat mute pentru jignire si nu pentru jignire staff sau injosire staff , l-ai jignir pe rotauraul69 la 11:21 la 11:29 ai primit mute . Si repet reclamatia nu se face aici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiNevasta Posted March 12, 2021 Author Share Posted March 12, 2021 Daca asta era motivul , ca l am jignit pe el , imi dadeai mute atunci , pe loc , nu mai mintii , nu ai cum sa te scoti Link to comment Share on other sites More sharing options...
palq Posted March 12, 2021 Share Posted March 12, 2021 Nu am de ce sa ma scot , am dreptul sa-ti dau mute dup ce ai jignit pe cineva 24 de ore , am intrebat pe discord pe stafful de pe 1.8 daca aia e jignire si au spus ca da , ti am dat mute dupa , nu am cu ce sa ma scot ti am arata dovezii clare , multumesc anticipat , o sa las un manager/administartor sa raspunda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts