Gam3xperto Posted March 13, 2021 Share Posted March 13, 2021 Reclamatie (team pink gray si green) 1. Numele tau din joc:Gam3xperto 2. Numele jucătorului reclamat: Nu am nume dar erau jucatorii din echipele pink gray si green 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: Motiv:fac team la turneu Descrierea situatiei:efectiv echipa mea avea pat tot fain frumos is vin tate echiepele pe noi frate si nu se bateau intre ei doar veaneau pe noi dupa ce am dat clean up la white eu singur 4.Martori:Rocsta2,Gam3xperto,Voltation,oDaiCu_Alex295,robreb,DariusCalancea,DANNY_BLUE990,Mihnea22 5.Dovezi-Filmulet de la Rocsta2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
qVooDoo Posted March 14, 2021 Share Posted March 14, 2021 Buna, am mai discutat despre asta si in timpul turneului. Nu a facut nimeni team, eu eram acolo, impreuna cu Hanca_Andrei si LupusVII si am verificat pe parcursul jocului. In plus, daca aceste echipe faceau team pe tine, de ce mai aveau poduri spre celelalte echipe? http://imgur.com/a/gT572BJ E un screenshot de pe filmarea ta. RESPINS TOPIC INCHIS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts