isdjflasefe Posted March 15, 2021 Share Posted March 15, 2021 propunere Global 1. Nume:isdjflasefe 2. Propunere:Propunerea mea este scaderea minima a varstei pentru cererile de helper 3. Sectiune:Global 4. Cu ce consideri ca ajuta aceasta propunere?:Dupa parerea mea ar aduce membrii noi in staff, sa fim putini seriosi si sa ne dam seama ca exista persoana cu varsta sub 14 ani care nu injura care incearca sa faca ceva pentru a ajuta playerii, si exista playeri peste 14 ani, toxici care injura jignesc si multe altele acum nu ma refer neaparat la staff-i dar acesta este adevarul, pe acest server si pe multe altele am dat de multe persoane toxice donatori sau chiar staffi care au fost acceptati pentru ca administratorii credeau ca vor fii responsabili 5. Poze/Film:- 6. Ceva de adaugat?:Sper ca veti lua in considerare ce am spus 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scrumpkins Posted March 17, 2021 Share Posted March 17, 2021 Salut, propunerea este facuta degeaba, deoarece daca se va scadea varsta minima la o cerere de helper, staff ul ar fi plin de copii care nu au creierul dezvoltat suficient si nu sunt seriosi/responsabili/maturi. Nu zic ca toti sunt asa, sunt si exceptii. + ca majoritatea care au sub 14 ani , nu stiu sa scrie corect si asta ne ar face serverul de ras. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
N0th1ng Posted March 17, 2021 Share Posted March 17, 2021 Nu conteaza varsta cat ai materie cenusie, pro 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Codynu Posted March 19, 2021 Share Posted March 19, 2021 Si limita deja stabilita de 14 ani este mica, si este destul. Un copil la 14 ani poate sa fie destept sa faca diferenta dintre bine si rau, dar nu este destul de trecut social ca sa stie diferenta dintre sanctiuni, dintre limite stabilite altor persoane, dintre acceptare si negare, dintre ura si ciuda. Majoritatea jucatorilor din staff la vremea actuala care au 14-15 ani sunt spamati continuu pe forum de reclamatii pentru ca abuzeaza si sanctioneaza dupa bunul plac si orgoliu. Ca si concluzie, si cu limitarea de 14 ani suntem la limita, din punctul meu de vedere. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
iuca04 Posted March 19, 2021 Share Posted March 19, 2021 Ai motivele mai sus. Din partea mea ai CONTRA 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scoica Posted March 21, 2021 Share Posted March 21, 2021 In primul rand minimul acela de varsta este pentru a avea persoane cat de cat mature in staff,degeaba am avea multe persoane in staff daca sunt neserioase,(calitate nu cantitate) prin urmare consider ca aceasta regula ar trebui sa ramana asa,din partea mea: 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts