Jump to content
Addicted2 Romania
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

propunere Global

isdjflasefe

Recommended Posts

propunere Global

1. Nume:isdjflasefe
2. Propunere:Propunerea mea este scaderea minima a  varstei pentru cererile de helper
3. Sectiune:Global
4. Cu ce consideri ca ajuta aceasta propunere?:Dupa parerea mea ar aduce membrii noi in staff, sa fim putini seriosi si sa ne dam seama ca exista persoana cu varsta sub 14 ani care nu injura care incearca sa faca ceva pentru a ajuta playerii, si exista playeri peste 14 ani, toxici care injura jignesc si multe altele acum nu ma refer neaparat la staff-i dar acesta este adevarul, pe acest server si pe multe altele am dat de multe persoane toxice donatori sau chiar staffi care au fost acceptati pentru ca administratorii credeau ca vor fii responsabili
5. Poze/Film:-
6. Ceva de adaugat?:Sper ca veti lua in considerare ce am spus 

• Like 1

Salut, propunerea este facuta degeaba, deoarece daca se va scadea varsta minima la o cerere de helper, staff ul ar fi plin de copii care nu au creierul dezvoltat suficient si nu sunt seriosi/responsabili/maturi. Nu zic ca toti sunt asa, sunt si exceptii.

+ ca majoritatea care au sub 14 ani , nu stiu sa scrie corect si asta ne ar face serverul de ras. 

:contra:

• Like 1

Si limita deja stabilita de 14 ani este mica, si este destul. Un copil la 14 ani poate sa fie destept sa faca diferenta dintre bine si rau, dar nu este destul de trecut social ca sa stie diferenta dintre sanctiuni, dintre limite stabilite altor persoane, dintre acceptare si negare, dintre ura si ciuda. Majoritatea jucatorilor din staff la vremea actuala care au 14-15 ani sunt spamati continuu pe forum de reclamatii pentru ca abuzeaza si sanctioneaza dupa bunul plac si orgoliu. 

Ca si concluzie, si cu limitarea de 14 ani suntem la limita, din punctul meu de vedere.

:contra:

• Like 1

In primul  rand minimul acela de varsta  este pentru a avea  persoane cat  de  cat mature in staff,degeaba am  avea multe  persoane   in staff  daca   sunt neserioase,(calitate nu cantitate) prin urmare consider ca aceasta   regula ar  trebui sa ramana  asa,din  partea  mea::contra:

• Like 1
  • Thanks 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing

• No registered users viewing this page.
  • Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Create New...