Admin Alobal Posted March 17, 2021 Admin Share Posted March 17, 2021 (edited) Abuz qAirplane 1. Numele tau din joc: zTheAlobal 2. Numele jucătorului reclamat:qVoodoo 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: Imi da ban de pe bedwars pentru refuz control assassins [UNDE NU ESTE STAFF EA] , ma ia control pentru ca am batut o 3v1 la pvp + era moderator on pe assassins 4. Martori: None 5. Sectiune: Assassins 6. Dovezi - Poze: Edited March 17, 2021 by rankedAlobal Link to comment Share on other sites More sharing options...
N0th1ng Posted March 17, 2021 Share Posted March 17, 2021 (edited) pai ce tu n ai luat la control lu unu cand erai jucator acum zici de altii cand era on leader ul sectiunii? aduc si dovezi daca e nevoie Edited March 17, 2021 by N0th1ng Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin Alobal Posted March 17, 2021 Author Admin Share Posted March 17, 2021 Eu am luat warn pentru asta sau av verbal nu mai stiu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nyx Posted March 17, 2021 Share Posted March 17, 2021 Buna, @rankedAlobal! Nu tin minte sa fii luat tu vreun "warn" sau "av verbal" pentru asa ceva. Dar de data asta , qVooDoo avea aprobarea mea. https://imgur.com/a/377IaB5 <- Aici ai dovezile pentru refuz control. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts