Kulinar Posted March 18, 2021 Share Posted March 18, 2021 (edited) Reclamatie vali161ro 1. Numele tau din joc: Kulinar 2. Numele jucătorului reclamat: Vali161ro 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: imi da ban direct fara avertizare la limbaj sign, vreau si eu dovada, in al 2-lea rand am mai primit ban si pentru tentativa tpa kill, vreau dovada si pt aceasta si in plus, mi a dat BAN pentru tentaativa tpa kill, cand este jail 8h 4. Martori: Toata sectiunea 5. Sectiune: 1.16 6. Dovezi - Poze: https://imgur.com/a/5pCljD6 Edited March 18, 2021 by Kulinar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valii Posted March 18, 2021 Share Posted March 18, 2021 Salut @Kulinar Ti am dat ban pentru Limbaj sign 2/3 +Tentativa tpa+kill In filmare se vede clar ca imi dai tpahere sa imi scri pe signuri iar dupa incerci sa dai in mine si sa pui Crystale . Iar la limbaj sign Ai injurat si un staff+Mai multe injuraturi pe sign, Uite aici dovada mea Inca ceva, tu nu mi ai dat tpahere asa random, Mi ai dat pentru ca ti am acordat un mute https://imgur.com/a/LLpTGKx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kulinar Posted March 18, 2021 Author Share Posted March 18, 2021 pai da bro, si ce daca ti am dat tpahere, ti am dat ca sa iti zic aia pe sign, despre limbaj sign, pe filamre nu se vede cand m-ai avertizat sau ceva, se si avertizeaza sa stii, totusi la tpa kill, nu e ban...,si ce daca am dat cu niste crystale, nu aveam de ce sa te omor daca nu aveai iteme Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nyx Posted March 18, 2021 Share Posted March 18, 2021 Buna, @Kulinar! Dovezile sunt destul de clare . Iti voi lasa mai jos cateva parti din regulament ca sa te conving si pe tine. "imi da ban direct fara avertizare la limbaj sign" Citat 3.7 Nu aveți voie să înjurați prin intermediul cărților, a signurilor ori prin redenumirea itemelor. În această categorie sunt incluse și semnele obscene pe bannere. Dacă le veți distribui playerilor veți fi sancționați cu: Ban 8 ore "pai da bro, si ce daca ti am dat tpaherepai da bro, si ce daca ti am dat tpahere.... totusi la tpa kill, nu e ban...,si ce daca am dat cu niste crystale, nu aveam de ce sa te omor daca nu aveai iteme" Citat 6.6 TPA-Kill este considerat DOAR atunci când X îi da /tpahere lui Y, Y acceptă și este omorât. Dacă Y dă /tpa la X o face pe propria răspundere. Dacă există persoane care pretind să dea iteme sub contextul "primul /tpa la mine căștigă un premiu" membrii STAFF sunt obligați să verifice cât mai repede posibil incinta în care are loc acțiunea. Si ca incheiere, nu trebuie sa te avertizeze pentru limbaj sign. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts