Mazenko Posted March 18, 2021 Share Posted March 18, 2021 Reclamatie Sadieeeeh 1. Numele tau din joc: Mazenko 2. Numele jucătorului reclamat: Sadieeeeh 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: Reach 4. Martori: Eu 5. Sectiune: SkyPvP 6. Dovezi - Poze: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sadieeeeh Posted March 18, 2021 Share Posted March 18, 2021 salut am avut ping mare si in perspectiva mea era altcumva am o poza de ieri seara cu pingu' meu si se vede si in filmarea ta ca am ping foarte mare dar oricum, astept control oricand Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mazenko Posted March 18, 2021 Author Share Posted March 18, 2021 Oricine are putine cunostinte legate de bypass poate sa ascunda un hack sa nu fie detectabil la control mai ales intr-un timp asa lung. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndreiFnaf11 Posted March 18, 2021 Share Posted March 18, 2021 (edited) Cand eram staff si el nu era, am primit multe filmari ca are hack. Si din filmarile alea chiar avea, era dovada clara. deci din partea mea ai PRO Edited March 18, 2021 by Rachel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nyx Posted March 22, 2021 Share Posted March 22, 2021 Vom incerca sa gasim o solutie aceste probleme Multumim pentru reclamatie! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts