Jump to content
Addicted2 Romania
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

[Plângere] Rares0468, Browman, AntiRobert si qSnake_05


PoKerFacE

Recommended Posts

[Plângere] Rares0468, Browman, AntiRobert si qSnake_05

 

1. Numele tau din joc:__PoKerFacE_

2. Numele jucătorului reclamat: Rares0468, Browman, AntiRobert si qSnake_05

3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: Am pus minutele si in descrierea videoclipului astfel ca trebuie doar sa dati click pe minute si clipul vi se pune automat la acele minute.

 Sa incepem cu Rares0468: de la inceputul clipului se vede cum am cerut 1 netherite pentru a imi face casca de netherite iar rares, dupa cum se vede mi-a dat prin invsee sau mi-a dropat 8 bucati, nu stiu clar dar un lucru e cert, in minutul 1:00 am primit achivement pt netherite, cel mai probabil de la el. La minutul 6:40 acesta imi da un set de armura dintr-un kit op, avand in vedere ca e full prot 6, din cate stiu el are acces la gamemode si nu are cooldown la kit-uri deci nu are voie sa dea iteme playerilor, itemele de la el le voi arunca daca imi va spune vreun staff mare(system/leader). 
     Sa trecem la Browman si AntiRobert care au abuzat de bine cunoscutul bug care le permite playerilor sa treaca prin block-uri in protectia altora. Am dat tpa la MTCIonut deoarece a scris in chat (minutul 1:58) ca Browman nu il lasa in pace iar dupa ce am vazut ca niciun staff nu il ajuta, am decis sa imi pun o protectie langa MTCIonut si sa profit de aceasta prin a-i potoli pe Browman si AntiRobert iar tot ce am facut nu consider ca incalca nicio regula din regulament, nu am facut tpa+kill si nici nu am pus sethome/protectie langa MTCIonut pentru a-l deranja ci am facut-o pentru a-l ajuta deoarece repet, niciun membru staff nu s-a sesizat. La minutul 15:00, planul meu incepe sa aiba efect, punandu-mi armura de diamant pe mine l-am facut pe Browman sa vina la mine in protectie si de acolo a inceput o lupta nemiloasa in care eu m-am folosit de protectie in avantajul meu iar ceilalti 3 au abuzat impotriva mea.  Stiu ca de cateva ori au folosit ender pearl-uri pentru a trece prin gauri dar au abuzat si de bugul mentionat mai sus pentru a ajunge la mine exemple: minutul 21:55, 22:09 si de mai multe ori inainte de aceste minute dar nu are rost sa caut atatea exemple, daca chiar e necesar ma voi mai uita la clip si voi da mai multi indici temporali.
       Dupa care il avem pe qSnake_05 care a dat tp in timp ce noi eram in combat si l-a favorizat pe AntiRobert incercand sa il apere de mine, e incredibil cat de greu a fost sa il conving sa inceteze deoarece nu are nicio dovada ca fac tpa+kill. Uitati-va de la minutul 23:34, a venit cu god si a incercat sa il apere  dupa care a dat tp la mine si m-a tot atacat, inteleg ca a donat pentru acel grad dar cat timp m-a blocat antirobert putea da spawn...
      In concluzie, rog staff-ul sa nu mai actioneze in lipsa de dovezi deoarece de multe ori aparentele inseala, rog playerii sa nu mai abuzeze de acel bug care din cate am inteles nu se poate rezolva si rog donatorii sa citeasca cu atentie regulamentele si sa nu mai dea iteme daca nu au voie deoarece distrug gameplay-ul.
     Am alocat mult timp acestui report asa ca va rog staff-ul sa acorde timpul necesar pentru a lua niste decizii corecte, va rog sanctionati pe cine considerati ca merita, chiar si pe mine daca considerati ca merit.

4. Martori: Ei si cu mine.

5. Sectiune: Survival epic

6. Dovezi - Poze: https://www.youtube.com/watch?v=Qi8v0VMdEuM&ab_channel=TimoteiPetrusan

 

Link to comment
Share on other sites

Buna PokerFacE  multumesc pentru reclamatie eu am inteles de la AntiRobert  Ca tu faci tpa kill si atunci când am dat in tn te-am rugat sa inventezi sa rezolvăm problema.  Tu nu ai vrut si am dat niste hit -uri in tine sa incetezi si l-am rugat pe AntiRobert sami dea poza si nu a avut imi cer scuze pentru tot ce sa întâmplat  .

Zi frumoasă  🙂

Link to comment
Share on other sites

Salut @PoKerFacE!
După ce am analizat mai bine și de mai multe ori filmarea pe care ai adus-o drept dovadă și după cateva  discuții cu un manager, am ajuns la o concluzie și au fost sancționați toți cei menționați în reclamație!

Deși Browman a făcut acel bug, l-am sancționat pentru deranj player în protecție, deoarece acel player a solicitat staff-ul pentru a-l ajuta pe motiv că il deranjează player-ul respectiv, iar AntiRobert a fost sancționat pentru bug abuse, deoarece, după spusele tale și cum se vede pe filmare, la acele minute cei doi au trecut prin block-uri ca să ajungă la tine!
De asemenea, player-ul cu grad de donator a fost și el sancționat cu down deoarece a abuzat de comenzi și membrul staff a primit warn deoarece a abuzat și el și în astfel de situații nu se intervine între playeri și dacă cu adevărat a fost tpa+kill, avem nevoie de o dovadă video în care să se vadă că ai dat /tpahere, dar nu s-a scos la iveală nicio dovadă!
Mulțumim pentru timpul acordat creării acestei reclamații!

O seară frumoasă în continuare!

 :tc: :acceptat:
 

  • Like 1
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...