Jump to content
Addicted2 Romania
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

Reclamatie tpakill survival 1.16.4


elucidedream

Recommended Posts

Reclamatie tpakill survival 1.16.4

. Numele tau din joc: elucidedream

2. Numele jucătorului reclamat:  domimmm

3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați:    as dore sa il reclamez pe domimmm pentru tpakill am multe dovezi ca am dat la mai mult de 14 perosane tpakill si mia cerut bani ca sa imi dea itemele inapoi pentru ca a dat tpa nu am reusit sa fac ss chind mia dat tpa sau ma omora pentru ca alergam si nu miam dat seama insa am conversatia depe minecraft cu el.

4. Martori:    Toti care erau la warp pvp 

5. Sectiune:    Survival 1.16.4

6. Dovezi - Poze:  uitati link cu pozele si conversatia a fost un moderator de fata si a vezut mesaj si mia zis sa fac acest topic   https://imgur.com/a/wOlv4zM

Link to comment
Share on other sites

Salut, @elucidedream!
Nu putem sancționa pe baza dovezilor prezentate de tine, deoarece tu i-ai dat /tpa acelui player, iar acest lucru nu se consideră tpa+kill, aici este și regula care spune acest lucru: 

6.6  TPA-Kill este considerat DOAR atunci când X îi da /tpahere lui Y, Y acceptă și este omorât. Dacă Y dă /tpa la X o face pe propria răspundere. 

Dacă există persoane care pretind să dea iteme sub contextul "primul /tpa la mine căștigă un premiu" membrii STAFF sunt obligați să verifice cât mai repede posibil incinta în care are loc acțiunea.
Dacă este cum ai spus tu, că ți-a dat /tpahere și nu ai apucat să faci dovada, ne pare rau, dar nu putem sancționa, deoarece avem nevoie să vedem acea dovadă!
Îți sugerez ca data viitoare cand îți mai dă vre-un player /tpahere, întai faci screenshot-ul si după accepți, ca să fii sigur că ai dovada!
O seară frumoasă în continuare!
 :tc: :respins:

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...